Póker d’orientadors

La Comunitat Valenciana guanya el Campionat d’Espanya de relleus mixte amb un equip ple de grans orientadors

fedo relleus

 

Andreu, Antonio, Esther i Violeta. 4 dels millors orientadors de la Comunitat Valenciana. I el millor equip de relleus d’Espanya. Així ho demostraren recentment aconseguint la victòria al Campionat d’Espanya de Relleus Mixte que ha tingut lloc este juliol a Navaleno (Soria).

En total van ser 11 els equips que va presentar la Federació d’Orientació de la Comunitat Valenciana dels que destacada especialment el compotas per Andreu Blanes, Antonio Martínez, Esther Gil i Violeta Feliciano, els quatre integrants del Colivenc, que aconseguiren la victòria en la modalitat de relleus mixte sprint fent un temps de 00:53:18, superant de forma ampla el combinat de Catalunya (01:07:24) i de Castella i Lleó (01:10:25) i demostraren perquè l’orientació a nivell nacional parla valencià.

A més, la Comunitat Valenciana també va aconseguir la victòria en la modalitat Veterans C amb els incombustibles Amparo Brotons, Jesús Gil, José Samper i Antonia Sánchez, i també grans resultats dels joves amb victòria en modalitat Infantil amb l’equip conformat per Sara Arnau, Héctor Sánchis, Marcos Bernabeu i Alicia Claramunt, i tercera posició en categoria Cadets amb l’equip conformat per Sheila García, Adrian Tamarit, David de Miguel i Sara Vidal.

Més dades:

La Champions de l’Orientació parla valencià

La Champions de l’Orientació parla valencià

Doble Autonòmic per a Violeta

 

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Valencians al Mundial d’Orientació a Suècia | SLA - […] Póker d’orientadors […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »