Altafulla examina la jove armada valenciana

Roberto Sánchez, Javi Lluch i Romaric Forques participen diumenge a Tarragona a esta prova la Copa d’Europa 

mantecon

 

La jove armada valenciana del Triatló, a prova. Alguns dels millors joves valencians afronten este diumenge 17 de juliol a Altafulla (Tarragona), prova integrada a la Copa d’Europa de Triatló i que és, a més, Campionat del Mediterrani.

Roberto Sánchez Mantecón, Javi Lluch i Romaric Forques seran els encarregats de defensar els pavelló valencià i confirmar a esta prova de la Copa d’Europa de Triatló la seua gran progressió als últims anys que els ha dut a aconseguir fites molt destacades.

Futur i present

Sánchez Mantecón, quart al mundial junior de Triatló al 2015, està realitzant una molt bona temporada en el seu primer any en sub’23 amb victòria a l’Autonòmic de Duatló Sprint i millor valencià al Campionat d’Espanya de Triatló Sprint, Javi Lluch es va proclamar recentment Campió d’Europa de Triatló a Lisboa en categoria junior, i tindrà l’oportunitat de participar als Mundials a Cozumel pròxim mes de setembre, i el més jove dels 3, Romaric Forques vé d’aconseguir recentment el bronze en el Campionat d’Europa Junior disputat este juliol a Hongria.

El recorregut

Els 3 hauran de demostrar el seu millor nivell a Altafulla a una prova on hi haurà un total de 35 triatletes espanyols que hauran d’afrontar un circuito amb 750 metres de natació en agües del meditaran, 20 km de segment ciclista a 4 voltes pel casc urbà d’Altafulla i un últim segment de carrera a peu de 5 km a dos voltes pel passeig marítim Botigues de Mar. de la localitat.

L’eixida masculina serà a les 14:00 del migdia i l’eixida femenina tindrà lloc a les 12:15.

 


Més dades: http://www.triatlocv.org/116-noticias-triatlon/2224-convocatorias-internacionales-de-triatletas-y-paratriatletas-valencianos 

“Me quedan muchos sueños por cumplir”

“Aún no me creo lo que he hecho”

Uns relleus d’Or

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »