Autonòmic d’aigües obertes a Sueca

Vora 300 nadadors participen diumenge al VIII Autonòmic d’Aigües obertes i la XXII Travessia Nadant Perelló-Palmeres

travessia sueca 2Els més ràpids entre les ones. Diumenge 17 de juliol les aigües de la platja del Perelló i la platja de Les Palmeres de Sueca dictaminaran els nous campions autonòmics d’Aigües Obertes de la Comunitat Valenciana, en un autonòmic que es disputa conicidint amb la XXII Travessia Nadant Perelló-Palmeres «Trofeu Segundo Castelló» i que comptarà amb la participació total de 275 participants.

2500 metres

Els nadadors hauran d’afrontar una distància de 2500 metres, distància comuna a totes les categories, en un repte per al que per a poder participar els nadador han d’haver acreditar haver participat a alguna competició oficial autonòminca, nacional o internacional de més de 2000 metres.

«Esperem que tots els participants puguen disfrutar de la prova», indica Pau Tomás, president del Club Natació Sueca. «Celebrar el VIII campeonato Autonòmic d’Aigües Ofertes es tot un repte ilusionant per a nosaltres i treballem per a estar a l’altura d’un esdeveniment com este, i que la prova siga un exit d’organització i participació com als darrers anys» destacava en paraules que arreplega www.tusnoticiasdelaribera.com

L’eixida tindrà lloc a les 09:00 del mati d’este diumenge junt a l’escollera del Perelló i l’arribada estarà ubicada al Passeig d’Alguer de la Platja de les Palmeres d’esta localitat de la Ribera.


Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »