Domini valencià a Sierra Nevada

Remi Queral guanya el Ultra Trail de Sierra Nevada i es coloca lider de la Spain Ultra Cup

Victòria de Sánchez Cebrián i Laia Cañes en la distància Trail

Pòdiums també d’Alicia Chaveli i Raquel Martínez 

Sanchez Cebrián

 

Exhibició del trail valencià a Sierra Nevada. Fins a 5 dels nostres corredors i corredores han pujat al pòdium a una de les cites destacades del cap de setmana i d’este mes de juliol plagat de Ultra Trails. Ho han fet a la que arriba més alt. I allà, els nostres: Queral, Sánchez Cebrián, Cañes, Chaveli i Martínez han donat tota una demostració de poderio.

Queral nova victòria i a per la SUC

queralLa victòria més significativa és la de Remi Queral (Race Land). El de Benlloch ha aconseguit la victòria en la modalitat Ultra Trail, sent el més ràdid en recòrrer els 103 km 6060+ d’esta prova que té en el pas pel Veleta a 3023 metres d’altitut el seu punt més destacat.

Per ahí passava ja primer Queral després d’haver mantés un duel amb l’escocés Morgan Casey (Compresport Internationl), a qui superava camí del Veleta i ampliava distància en la baixada final a la meta de Prado Llano on Queral marcava un temps de 12 h 42′ 08″, per davant d’Alejandro Fraguela (Studio 54) amb 12:52:19 i del mateix Casey tercer amb 12:58:47.

El de Benlloch signava altra gran victòria, com la que fa 3 setmanes havia aconseguit al Gran Trail de Peñalara, en este cas amb el valor afegit de que el coloca de lider provissional de la Spain Ultra Cup, la lliga d’Ultra Trails a Espanya, en lluita oberta amb Sebas Sánchez.

Sánchez Cebrián…

Les alegries per als valencians, continuaren arribant a Sierra Nevada, en este cas a la distància Trail, 62 km 3710+ que va tindre en els dos primers llocs masculí i femení altres corredores de la terra: Miguel Angel Sánchez Cebrián i Laia Cañes.

Sánchez Cebrián (SM Maraton Crevillent) no va trobar oposició i va dominar la prova des dels primer moment arribant a meta amb un temps de 06:30:26, per davant de Francisco Mendoza (Alhama Coym) que tot i l’esforç en l’ascensió final a Prado Llano no va poder amb el corredor de Petrer, el nostre «señor del Trail» que torna a demostrar que en este 2016 ha retrobat la seua millor versió que ja va fer que aconseguira la victòria a la passada Marató i Mitja.

cañesCañes, victòria i huitena de la general

Destacadíssima també l’actuació de les nostres corredores en dones amb Laia Cañes (Sport HG-AML SPort Atmosfera) aconseguint una victòria de gran prestigi que, a més, coloca a la corredora de Castelló com a lider de la Spain Ultra Cup versió M, sumant els punts de la seua segona plaça a la MiM.

Cañes no només va signar una gran victòria amb un temps de 07:36:33 sinó que va acabar la que fa 8 en la classificació absoluta, demostrant altra volta més que la distància entre homes i dones cada vegada va estretant-se més. També molt gran l’actuació de Raquel Martínez (Tuga Team) que va acabar segona fent un registre de 08:08:34.

Chaveli recupera el to

chaveliEls pòdiums i les alegries del valencians continuaren amb més pòdiums destacats, com en este cas el d’Alicia Chaveli (Team Sport HG AML Sport) en la distància Ultra trail. La corredora d’Alzira va marcar un temps de 16h 34′ 43″ que només va superar per l’eslovena Adja Radijna, en un temps que li donava a més la victòria en categoria veteranes.

Després d’alguns mesos amb problemes, Chaveli va retrobant-se amb la seua millor versió i avança places a la general de la Spain Ultra Cup, una competició que va guanyar al 2014.

Altres noms propis

I més enllà dels pòdiums, cal resenyar la gran actuació d’altres corredors de la terra a Sierra Nevada, com ara Ezequiel Cuesta (Mur i Castell-Tuga) que ha acabat el que fa 5 a la distància Ultra Trail amb un temps de 13h 25’26», amb Kike Alcaraz (Soca Run) el que fa 18 amb 15:22:47, i Lorena Renau (CM DICAVI) va fer la que fa 8 en dones en el Ultra Trail amb un temps de 20:06:18.

I a la distància Trail, Vicente Roig (Triatló Basiliscus) ha fet el que fa 9 amb un temps de 07:42:05, i el seu company de club Felipe Llorach, el que fa 15 amb 08h 14’43».


Fotos:  /  / @ultrasierranev

Més dades:

Doble victòria de prestigi

Lanzado a por la Spain Ultra Cup

Altra MiM, 11 anys després

El señor del Trail

Laia Cañes, pòdium a la CCC

Alicia Chaveli es fa amb la Spain Ultra Cup

Compartir aquesta notícia a

2 Comentaris

  1. Hola, Lorena Renau també va còrrer l’ultra. Va quedar 8 de la general i tercera de la seua categoria.
    8 95 Lorena RENAU SANCHEZ C.M.DICAVI AMAE SE F 3 20:06:18 05:15:17 ESP (España)
    Gràcies.

    Escriu una resposta

Trackbacks/Pingbacks

  1. Corrent amb el cap | SLA - […] Domini valencià a Sierra Nevada […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »