Valencians al Top 10 d’Andorra Ultra Trail

Pòdium de Salva Marco i Eva Bellés a la Celestrail amb Pep Ballester quart a la Ronda dels Cims i Miguel Mataix el que fa 8

pep Ballester

 

Andorra era altre dels centres d’atenció del Trail del cap de setmana. I a l’igual que a l’Ultra Trail de Sierra Nevada també hi ha hagut una bona representació de corredors de la Comunitat Valenciana. No hem tingut victòries i pòdiums com a la carrera de Granada, però si una bona actuació amb diversos corredors en el top 10 a cada una de les distàncies de la Andorra Ultra Trail.

Pep Ballester, primer espanyol a la Ronda

L’actuació més destacada ha estat la de Pep Ballester (Mur i Castell Tuga) que ha acabat quart a la Ronda dels Cims, 170 km 13500+, la més exigent de les quatre proves que composen l’Andorra Ultra Trail. El corredor de Faura només s’ha vist superat en meta pel guanyador Nahuel Passerat i els integrants del pòdium Kenchi Yamamoto i Nicola Bassi, amb qui ha mantés un duel per la tercera plaça que finalment s’ha decantat per l’italià.

Dins del top 10 ha finalitzat Miguel Mataix (Trivici Team) que ha completat els 170 km acabant en la huitena posició, tot i els problemes de genoll que arrosegaba a les últimes setmanes després de patir fa un mes una caiguda en la bici. Els dos valencians han estat els únics espanyols entre els 8 primers.

Marco i Bellés, pòdium de la Celestrail

Quant a la Celestrail, 83 km 5000+, cal destacar els pòdiums aconseguits per Salva Marco (Atmosfera Sport Running) i Eva Bellés. El corredor de Castelló ha signat una excel.lent prova i només s’ha vist superat per Mikael Pasero i Eduard Caballero, mentre que la d’Atzeneta feia tercera per darrere d’Aida Fornieles i Sandra Castellana.

Al top 10 han finalitzat també altres corredors valencians. Així les coses, el corredor de Castelló Arturo Saura Ferreres ha acabat el que fa 7, Israel Bernad Blasco ha acabat el que fa 9 a la Celestrail 83 km 5000+ demostrant la bona genètica que comparteix amb el seu germà Víctor. Dins del top 20 de la Celestrail cal destacar el bon resultat del corredor de Tavernes Vicente Pons Garzo que ha acabat el que fa 16.

Carbonell top 10 a la Mitic

I per tancar amb les bones actuations dels nostres, a la versió Mitic, 112 km 9700+, cal destacar la posició 10 del corredor d’Alcoi Juan Carbonell Grau, i , i també al top 10, en este cas de la Marató 42,5 km 3000+ ha acabat el corredor de Cocentaina Carlos Pascual Sempere

 


Ballester & Ballester

“El Tor des Geants marcarà la meua vida”

De Ultra en Ultra

 

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Andorra torna a parlar valencià | Sense Límits Aventura - […] Valencians al Top 10 d’Andorra Ultra Trail […]
  2. Quatre podis valencians a una Andorra Ultra Trail èpica | Sense Límits Aventura - […] Valencians al Top 10 d’Andorra Ultra Trail […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »