Medalles valencianes a Maceda

Bons resultats de la delegació de la Comunitat Valenciana als Campionats d’Espanya de BTT 

Plata per a Elena Lloret i Amparo Chapa i bronze Felipe Orts i l’equip de relleus i or per a Manuel Sánchez

relleus BTTmaceda manuel sanchezLa delegació de la Federació de Ciclisme de la Comunitat Valenciana torna carregada de Maceda. Els nostres representants han aconseguit bons resultats als Campionats Nacionals de BTT que este cap de setmana han estat disputant-se a esta localitat de la provincia d’Ourense.

Manuel Sánchez or en Master 30

El metall més valuós ha estat per a Manuel Sánchez que s’ha penjat l’or proclamant-se campió d’Espanya BTT XC en la categoria de Master 30. També en homes,  Felipe Orts s’han pejant el bronze en la catgoria sub’23.

Quant a les dones han aconseguit dos medalles de plata, Elena Lloret, en la categoria sub’23 de la modalitat XC, mentre que Amparo Chapa ho feia a la modalitat de XCE Eliminator.

Bronze en equips

Cal resenyar a més el bronze aconseguit en la modalitat de Team Relay o relleus per equips d’autonomies, en un equip composat per Iván Díaz Buj, Felipe Orts, el junior Tomás Miralles i Elena Lloret que va ser la última en entrar en acció, a una prova que va acabar amb una tercera posició només superats per l’equip de Catalunya i el de Galicia.


Més dades:

Un dandy de la BTT

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Cofrentes acoge los nacionales de BTT | Sense Límits Aventura - […] Medalles valencianes a Maceda […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »