Queral i Sebas, duel per la Spain Ultra Cup

La victòria de Remi Queral a l’Ultra Sierra Nevada obliga  Sebas Sánchez a donar un pas endavant 

queral

La Spain Ultra Cup més emocionant té un clar accent valencià. Dos dels nostres millors corredors d’Ultra Trails Remi Queral i Sebas Sánchez lluiten per un títol que els consolide com els guanyadors de la lliga espanyola d’Ultra Trails.

Semblava sentenciada però…

I això que la Spain Ultra Cup (SUC) semblava sentenciada quan Sebas Sánchez (Maraton Crevillent) guanyava passat abril la CSP Castelló Penyagolosa. Dos de dos sumava el de Petrer -CSP i Transgrancanaria- que guanyava al Penyagolosa després d’estar 115 km «pegant-se palos» amb un Remi Queral (Race Land) a qui la seua experiència i la fortalesa mental li han permet donar la volta a la situació.

Mentalitat forta

queralQualsevol altre haguera llançat la toballola, haguera pensat en buscar altres reptes i objectius de la temporada. No així el de Benlloch que als seus 40 anys té l’oportunitat de coronar-se com a un dels millors corredors d’Ultra Trail nacional.

L’alegria d’un pare

Per això celebra de forma efusiva cada victòria, amb la inseparable companyia de són pare -també Remi-, fent-li l’avituallament allà on còrrega. Fent-li d’ajudant i de confesor en una temporada que començava dificil i que el segon lloc a la CSP, lluny de debilitar-lo li va donar forces renovades.

Queral lidera ara la clasificació de la SUC després de la seua gran victòria a l’Ultra Sierra Nevada, que sumades a la del Gran Trail de Peñalara i el segon lloc a la CSP obliguen ara a Sebas a puntuar com a mínim amb un altre segon lloc.

Guanya el Trail valencià

Siga com siga, guanya el Trail en general i el Trail de la Comunitat Valenciana en particular, un Trail nostre protagonista des que va nàixer la Spain Ultra Cup al 2014, amb les victòries globals d’Alicia Chaveli i Sonia Escuriola en dones, i els pòdiums de Juanma Jiménez, Víctor Bernad i el mateix Remi Queral en homes.

Més dades:

Sebas també guanya la CSP

Sebas se consagra en la TransGrancanaria

Doble victòria de prestigi

Escuriola guanya la Spain Ultra Cup

http://senselimitsaventura.com/2014/10/04/alicia-chaveli-es-fa-amb-la-spain-ultra-cup/

TACTICA i ESTRATEGIA

La Spain Ultra Cup està composada per 8 proves de les que puntuen els 3 millors resultats. Queral té dos victòries i un segon lloc, i Sebas dos victòries, però amb el comodí a la mà del valor doble de la CSP en cas d’empat.

Resten 4 proves (Ultra Cerdanya, Ultra Guara Somontano, Apuko Extrem i Haría Extrem), i tot per decidir entre Remi Queral i Sebas Sánchez. Queda vore com estan de forces els dos després d’una temporada carregada a les cames.

I resta vore també l’estratègia de cada un a l’hora de seleccionar a quines proves acudir. Si tractar d’anar a la següent o esperar més endavant. Si buscar coincidir els dos o no.

Una nova victòria de Queral posaria més pressió a Sebas que estaría obligat a guanyar altra més.

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Una nit en la muntanya | SLA - […] Queral i Sebas, duel per la Spain Ultra Cup […]
  2. Corrent amb el cap | SLA - […] Queral i Sebas, duel per la Spain Ultra Cup […]
  3. Sebas guanya la Spain Ultra Cup més igualada | SLA - […] Queral i Sebas, duel per la Spain Ultra Cup […]
  4. Queral i Adrián conquereixen Quesa | SLA - […] Queral i Sebas, duel per la Spain Ultra Cup […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »