Un examen amb molt bona nota

Javi Lluch i Roberto Sánchez Mantecón, 5 i el 6 a la prova de la Copa d’Europa de Triatló a Altafulla 

lluch

 

Era un examen exigent. Competint a nivell internacional a una prova de la Copa d’Europa. I a Altafulla (Tarragona), els joves triatletes valencians Javi Lluch (Cidade Lugo Fluvial) i Roberto Sánchez Mantecón (Universitat d’Alacant) han demostrar que estan preparats per a competir amb l’elit.

Destacada actuació dels dos, en especial de Javi Lluch que sent encara junior va aconseguir la cinquena plaça de la classificació absoluta elit i pòdium en el Campionat del Mediterrani celebrat també a Altafulla.

Tot després d’una gran carrera a peu, i un gran sprint final que li permet sumar autre gran resultat esta temporada en què recentment es va proclamar campió d’Europa en categoria junior.

Sprint final amb Sánchez Mantecón

Per arribar a eixe sprint final, a Javi Lluch li va tocar fer un esforç per aguantar amb els millors les 4 voltes en bicicleta per dins de la localitat tarraconense, i tractar de mantindre el to en la carrera a peu on se li ha incorporat per darrere Roberto Sánchez Mantecón.

Els dos se l’han jugat en un sprint final que li ha donat a Javi lluch la cinquena plaça i a Sánchez Mantecón la sisena plaça amb un temps de 00:58:43 a poc més de 25 segons de les places del pòdium i 40 segons del guanyador, el belga Simon de Cupier. I tot això a tota una prova de la Copa d’Europa. El futur del triatló està en les seues mans.

Forqués el que fa 32

A més de Lluch i Sánchez Mantecón, altre dels joves valors valencians presents a la prova ha estat Romaric Forques, que ha acabat a la posició 32 amb un temps de 01:03:48. Meritoria posició tenint en compter que encara està en edat cadet.


Més dades:

Altafulla examina la jove armada valenciana

“Me quedan muchos sueños por cumplir”

“Aún no me creo lo que he hecho”

Uns relleus d’Or

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. El futuro se llama… Javi Lluch | SLA - […] Un examen amb molt bona nota […]
  2. Un gran inici a Sudàfrica | Sense Límits Aventura - […] Un examen amb molt bona nota […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »