Quan les cames no acompanyen

Reflexions de David Mundina després d’una temporada complicada

«Promet que cada nit tornaré a tancar els ulls en la il.lusió del primer dia i en l’esperança de poder tornar a somniar molt fort…»

david mundinaPerquè el Trail ens dóna moltes alegries però també moments de decepcions. De preguntar-se per què no ixen les coses, per què les cames no acompanyen. Per què preparant-ho al mínim detall no arriben els bons resultats.

Un procés que és complicat d’afrontar especialment quan estàs acostumat a les victòries i als pòdiums. I ara toca vore-ho des de la resignació de no poder ser ni tan sols finisher.

En eixe procés estan ara David Mundina i Sonia Escuriola, la que la temporada pasada va ser una de les parelles de moda al Trail, per la victòria global d’Escuriola a la Spain Ultra Cup i els grans resultats de Mundina en les versions més curtes.

A Sierra Nevada tocaren la glòria ara fa un any. A Sierra Nevada passat cap de setmana hagueren d’abandonar quan duien 24 km, fet que obria les reflexions que el mateix corredor i preparador físic de San Joan de Moro, expressava al seu facebook.

«Avui no ha pogut ser… Retirat en el km 25 per una forta punxada en el bessó dret que m’impedia correr… Ràbia, impotència… Este any toca ha tocat creu en lo que a lesions es refereix tan en la part de Sonia com en la meua, pero açó forma part d’aquest esport, i l’únic que fa es donar més valor al que vas aconseguir l’any passat Sonia…!!! Així que amunt eixe cap i a seguir treballant i lluitant per a que torne eixe somriure tan característic teu a les muntanyes…

Per la meua part, de segur que tornaré a alçar-me i a seguir lluitant més fort que mai per les metes que encara ens queden per complir.

De vegades, per més fort que somnies, apareix algun malson pel camí, però per molts malsons que em passen, promet que cada nit tornaré a tancar els ulls en la il.lusió del primer dia i en l’esperança de poder tornar a somniar molt fort.
‪#‎confiaenti‬


Més dades:

La parella de moda

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Valencians al UTMB 2016 | SLA - […] A la TDS (119 km 7250+) els nostres representants elit són Sonia Escuriola i David Mundina. Des de fa…
  2. La ‘factura’ del Trail | Sense Límits Aventura - […] Quan les cames no acompanyen […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »