Tot el València Triatló al teu mòbil

El València Triatló llança la seua APP debades per a tindre tota la informació

valencia triatlo 4

 

Tot al teu mòbil: recorreguts, novetats, servicis, oratge… tot el que has de saber del València Triatló ho pots tindre de forma senzilla en l’aplicació mòbil que han llançat des de l’organització de la prova a càrrec de la Federació de Triatló de la Comunitat Valenciana.

Disponible a l’Apple Store i Play Store

valencia triatlo APPL’aplicació està ja disponible i es pot descarregar debades a l’Apple Store i Play Store, per poder accedir de forma sencilla a tot el que té a vore amb el València Triatló, començant per un compte enrere fins que arribe el día de la prova el 10 i 11 de setembre.

A més de totes les dades quant als servicis, recorreguts, punts d’interés i previssió de l’orage, a l’aplicació mòbil del València Triatló estan disponibles les fotos  i videos i enllaç a les xarxes socials del València Triatló 2016, així com un servici de notificacions i alertes push per tot aquell que vullga estar informat al mínim detall.

Inscripcions

Des de l’aplicació es pot fer també la inscripció a les diverses modalitats del València triatló que pròxim 10 i 11 de setembre reuniran més de 3500 triatletes. Recordeu que el tercer tram de preus s’ha prolongat fins el 31 de juliol i a partir de l’1 d’agost comença la tarifa final

Seguiment en viu

Els dies de la prova, es podrà fer seguiment en viu a través d’esta aplicació de mòbil de manera que és una ferramenta interessant, no només per als participants, sinó també per als familiars, acompanyants o companys de club.

L’aplicació mòbil del València Triatló és altra de les novetats de l’edició de 2016, a l’igual que la medalla de finisher, o la inclusión de l’Aquatló escolar.

Pots descarregar l’aplicació a www.valenciatriatlon.com


Més dades:

Medalla de finisher

València Triatló, també per als menuts

El València más Triatlón

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Primers guanyadors del València Triatlón | SLA - […] Tot el València Triatló al teu mòbil […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »