Una promesa complida

El Serra Vernissa fa la donació dels beneficis de la Perimetrail RETT a la Associació Espanyola de la Síndrome de Rett

serra vernissa RETT

 

Promesa complida. Quan els representants del Serra Vernissa de Xàtiva organitzaren passat mes de març la PerimeTrail RETT, anunciaren que era una prova 100% solidària, que volia arreplegar diners a benefici de la lluita contra la síndrome de RETT. Passat divendres, a València, va tindre lloc l’acte de l’entrega dels beneficis obtinguts a esta cursa de muntanya.

L’acte es va realitzar a la televisió al programa Crono TV, que presenta Xavi Blasco, amb la presència de Xavier Tomàs i Paco Gil per part del club Trail Serra Vernissa i Josele Ferre, representant de l’Associació Espanyola de la Síndrome de RETT, a qui se li va fer entrega del txec per valor de 4.032 euros.

A la cursa van participar 700 persones i es van realitzar 3 modalitats. Una marxa senderista de 10km, un Sprinttrail de 12km i un Trail de 23km.

L’experiència d’Ainhoa

A l’acte es va explicar la finalitat de la cursa i es va parlar dels seus aspectes tècnics, esportius i socials. A més, Paco Gil va parlar sobre la síndrome de RETT, explicant-la i compartint el seu dia a dia amb Ainhoa, amb tots nosaltres. Cal dir que ara fa un any exactament que se li va diagnosticar aquest síndrome a Ainhoa (Ainhoa tu sonrisa nuestro Retto) i el Serra Vernissa va voler ajudar a questa causa fent una cursa tant dura com la pròpia malaltia.

Per últim, Ferre, va agrair aquest acte social i benèfic demanant que es continue investigant aquesta malaltia i que no es deixe de donar suport a aquestes associacions. Va destacar aquest acte tan important del club i va demanar que es continue treballant per ajudar a aquestes xiquetes, siguent aquesta la cursa més dura de totes les que hi ha, el conviure amb la malaltia.

El Serra Vernissa va donar les gràcies a tots els col·laboradors, patrocinadors, voluntaris i participants i espera poder repetir-la el proper any.


Més dades:

PerimeTrail RETT Serra Vernissa, un gran repte

Un Trail 100% solidari

Dura i solidària

Una cursa vital

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »