Al Mundial sense complexos

El valencià Héctor Català afronta diumenge el Mundial de Paratriatló a Roterdam

hector català 1

 

És la gran cita de la temporada. Però el valencià Héctor Català arriba amb els deures fets. Pròxim diumenge 24 de juliol el triatleta de Serra participarà als Mundials de Paratriatló que tenen lloc a Roterdam (Holanda).  

Arriba Català després que passat 28 de maig a Lisboa es proclamara Campió d’Europa en la modalitat PT5, títol que li va obrir les portes del Mundial i va multiplicar la seua confiança.

hector català 2«No tenim cap expectativa de lloc. Nosaltres hem fet els deures, hem treballat molt, hem posat tot per la nostra part i afrontem la carrera com es mereix, amb moltes ganes i il.lusió» explica el de Serra que és conscient de la dificultat de trobar-se amb els millors del món. «La posició a la competició depèn de molts factors que no podem controlar, evidentement som molt competitius i anirem a donar-ho tot» explica Català.

Treball en parella

Héctor Català participarà a la modalitat PT5, per a participants amb deficiència visual. I ho farà amb la mateixa convicció i voluntat amb que va començar a practicar este esport ara fa 3 anys quan se li va agreujar la sindrome de Best que li havien detectat sent un xiquet.

Ha estat tota esta setmana fent una última preparació a Madrid per poder tremolar amb el seu guía Luis Javier Castellano. «És important treballar la coordinació i transicions, on podem guanyar o pedre molt de temps. Hem tingut algun xicotet contratemps, normal a aquestes altures de la temporada. Però la preparació ha sigut molt bona durant tot l’any».

Vicente Arzo en PT1

A més d’Héctor Català, hi ha altre representant valencià a la llista nacional composada per 5 homes i 3 dones. Es tracta del castellonenc Vicente Arzo que ja ens ha acostumat als pòdiums i les medalles en competicions internacionals. Sort als 2!!


Més dades:

Europa als seus peus

Nova lliçó de Vicente Arzo

Gómez, Micó i Arzo campions d’Espanya de Triatló

Arzo torna a tocar metall

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Doble alegria al Mundial | SLA - […] Al Mundial sense complexos […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »