Anglaterra, de Costa a Costa

320 km de repte en solitari per a travessar corrent Anglaterra, per Raimundo Nus

nus costa

 

«Amb els anys la gent té tendència a acomodar-se i pensa que ja ha arribat el seu límit. Però jo cada any estic més motivat per a fer nous reptes i aventures…» Així comença la reflexió que Raimundo Nus (Trail Villena) comparteix amb els seus amics abans de marxar de nou de viatge.

Acostumat als grans reptes en solitari –Aconcagua, Lisboa-Alacant en bici, Ultra Trails…- este argentí afincat a les nostres terres des de fa molt anys afronta a partir del 30 de juliol un nou repte: travessar corrent Anglaterra de Costa a Costa. «Seran 320 km en menys de 100 hores» conta Raimundo. «En solitari, a soles amb la meua motxilla, i sense cap tipus d’ajuda externa. El repte no és fàcil perquè, a més, travessem una zona de plutges i el pronòstic no és massa bó».

320 km en menys de 100 hores

Raminundo estarà 4 dies aproximadament, del 30 de juliol al 2 d’agost tractant de completar este recorregut de 320 km amb 8000+ conenctant les localitats de St Bees a la Costa Oest d’Anglaterra amb Robin Hood’s Bay a la Costa Est, travessant el Lake District National Park, el Yorkshire Dares National Park i el North York Moors National Park, en un repte que inicialment tenia previst realitzar a finals d’abril i que hagué d’endarrerir a estos dies. Serà una primera part del repte que tindrà continuitat travessant també de Costa a Costa les illes Malvines.

costa - costa

50 anys, en plena forma

RAIMUNDO NUS okAls seus 50 anys continua plenament en forma sense que l’edat siga un impediment. «El voler creuar Anglaterra de Costa a Costa és una demostració que als 50 anys encara puc fer coses importants i de gran envergadura. Estic molt motivat per fer nous reptes i aventures cada vegada amb un poc més de dificultat, de vegades tècnica, de vegades física. Sempre he sabut donar-ho tot, i els anys m’han demostrat que no estava equivocat».

Premi Sense Límits Aventura

Raimundo Nu és un vell conegut per als lectors de Sense Límits Aventura ja que en alguna altra ocassio hem fet referència a alguna de les seues aventures, i perquè, a més, va ser un dels premiats a la primera edició dels premis Sense Límits Aventura en la modalitat de repte personal d’aventura més destaca de 2015.


Més dades:

Gala #PremisSLA: Els premiats

Lisboa-Alacant en BTT per acabar el 2015

Madrid-Alicante en BTT

20 anys esperant a la muntanya

 

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Al Toubkal, amb la bicicleta al muscle | SLA - […] Anglaterra, de Costa a Costa […]
  2. Estrenant el GR 330 a la Costa Blanca - Sense Límits Aventura - […] Anglaterra, de Costa a Costa […]
  3. Al Toubkal en BTT | Sense Límits Aventura - […] Anglaterra, de Costa a Costa […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »