Una fira de muntanya al costat de casa

Este cap de setmana arriba la VIII Fira de Turisme i Esports de Muntanya Serra d’En Garcerán 

fira turisme cartellPer a conéixer millor la muntanya, les nostres muntanyes. I les activitats que en elles podem fer. Este cap de setmana del 6 i el 7 d’agost arriba la VIII Fira de Turisme i Esports de Muntanya que des de 2009 organitzen a la localitat de la Serra d’En Garceran.

Activitats debades

En esta huitena edició hi haurà com sempre activitats debates com ara escalada en la muntanya, escalada en rocòdrom, pont tibetà, via ferrada, senderisme nocturn, activitats infantils i les visites guiades, tirolina de 100m i el parc d’aventura a l’aire lliure, a més de tallers, espectacles i dels concerts que ompliran els carrers d’esta localitat de la Plana Alta.

Hi haurà, a més, expositors especialitzats en esport i en turisme que participen en la fira per mostrar les novetats en articles esportius i activitats a l’aire lliure i diverses opcions per a gaudir de la gastronomia i dels allotjaments rurals de l’interior de Castelló.

Una promoció pròpia

La fira d’esport i turisme de muntanya de la Serra naix a l’any 2009 fruit d’un procés de participació ciutadana i una voluntat de promoció turística del nostre territori amb l’objectiu de donar a conèixer no sols els recursos i serveis turístics de la Serra d’en Galceran, sino també els dels pobles de l’interior de Castelló

Doble ruta senderista

Entre les diverses activitats que es podran realitzar este cap de setmana està una doble ruta de senderisme que tindran bloc dissabte i diumenge al matí, dins de la III Concentración de Senderistes.

Dissabte 6 d’agost tindrà bloc la «Ruta de los oficios olvidados» amb un recorregut de 5,5 km, i diumenge es farà la “Ruta al Castellàs y al roble de Cavanilles”, de 4,5 km. Ens els dos casos les rutes estaran guiades per Itinerantur.


Més dades:

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »