Una prova decisiva

Vistabella, recta final de la Copa d’Espanya de Carreres per Muntanya 

vistabella

 

650 corredors, 27 km, 1500+ i un objectiu: aconseguir la victòria per a donar el pas definitiu a la Copa d’Espanya de Carreres per Muntanya. Este diumenge Vistabella acull la X CxM Vistabella, que repeteix com a segon any com a prova puntuable de la Copa d’Espanya de Carreres per Muntanya-FEDME-Gran Premi Buff Salomon.

Favorits en homes…

La prova contarà amb una bona representació de corredors nacionals, entre els que destaquen aquells que estan disputant els primers llocs de la Copa, com ara Antonio Manjon, Daniel Remón, Elpidio Gómez, Francisco Mendoza, Joseba Larralde, etc. a mes d’homes com ara Miguel Caballero, Iván Ortiz, Pere Aurell, que poden aprontar el fet de no estar inmersos en la lluita per la general per correr més alebresta i buscar la victòria a Vistabella.

Cal destacar també la presència de corredors de la Comunitat Valenciana com ara Miguel Angel Sánchez Cebrián, i Remi Queral, recentment guanyadors a Sierra Nevada, o altres homes com ara Cristóbal Adell, Mario Bonavista, Albert Ferrer, Javier Robres i Alex Marín, coneixedors a la perfecció del recorregut i amb la motivació de córrer a casa. .

…i en dones

En categoria femenina, Paula Cabrerizo, doble campeona del món juvenil i guardadora de la passada edició, tractarà d’evitar que Ragna Dabats puga sentenciar la Copa de España amb una victòria.

També aspiren a les possicions de privilegi les corredores provinciales Pilar Raro, Laia Cañes, Fany Barreda i Melissa Gali.


Més dades:

http://senselimitsaventura.com/2016/06/08/vistabella-es-posa-en-marxa/

La festa de Vistabella

L’armada valenciana a Vistabella

Vistabella festa plena

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »