A per la triple corona

Miriam Muñoz busca la seua tercera victòria en el Valencia Triatló

582d85b6424544108975685dcee30da1

 

 

muñoz 2A pel 3 de 3. A per el ple de victòries en la seua tercera presència en el València Triatló. Miriam Muñoz (Laboratorio Sys) defensa títol pròxim 11 de setembre i és la gran favorita per al València Triatló 2016 després de les seues victòries al 2014 i 2015. Tot i que a d’ella no li agrade posar-se pressió.

La triatleta de Burjassot afincada a Alfaç del Pi arriba després d’una temporada complicada per les lesions i alguna malaltia que no li han permés competir en condicions.

Arriba en tot cas amb la fortalesa mental que li ha dut en estos 5 anys a aconseguir practicament tots els títols a nivell autonòmic.

La reina infinita

A ser la «reina infinita» com la batejarem a Sense Límits Aventura en un reportatge que li ferem al número 2 de la revista, i a ser reconeguda amb el premi Sense Límits Aventura a la triatleta més destacada de 2015.

La reina infinita

Dos victòries emotives

Arriba amb la motivació d’aconseguir una tercera victòria que seria també emotiva. Com les altres dos vegades.

L’any passat entrant a meta amb el seu nebot de la ma i dedicant-li la victòria a Miriam Roselló, després que la seua tocaya i amiga no poguera participar en estar a l’hospital recuperant-se del que li havien diagnòsticat com un infart.

«Miri, va por ti, sempre avant» era el lema que lluia la camiseta en què Miriam Muñoz va entrar a meta.

De Miriam a Miri

Una lesión complicada

Miriam Muñoz sap el que és patir i haver de resuperar-se de lesions complicades. Al 2014 va patir una mala caiguda mentre entrenava a la Serra Gelada amb la mala sort de clavar-se una branca en la cama que li va provocar un desgarro. Hagué de ser intervinguda i estar vora 5 mesos sense poder competir, havent d’estar també un temps en cadira de rodes.

«Quan te lesiones d’esta manera passes per moltes etapes. En un primer moment no t’ho creus, després penses que serà tot molt més ràpid i en dos setmanes ja estaràs i mires el calendari i proves per a competir, però després veus que això et fa mal. En altres moment t’oblides de tot i no vols saber res. Però notes també l’estima de la gent que va a visitar-te, te crida, et posa un missatge…» explica Miriam a un video que recentment va mostrar a Crono TV.

Aguayo i Muñoz, victòria al València Triatló

Una motivació

El València Triatló li va donar la motivació per poder tornar. Va ser la seua primera prova després de 5 meses sense poder competir. I la va guanyar.

«Algunes amigues que s’han lesionat m´han demanat consell i els conte la meua experiència perquè veguen que açò passa i que després ho disfrutes més encara. Vull anar cada any al Valencia Triatló perquè per a mi suposa molt». 


Més dades:

De Miriam a Miri

Cuentas Pendientes… con el Valencia Triatlón

El València más Triatlón

 

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. El Triatlón de todos | SLA - […] A per la triple corona […]
  2. 3351 somnis | SLA - […] A per la triple corona […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »