Pòdium a la terra de Dràcula

El corredor d’Albocàsser Cristòbal Adell acaba tercer en la 2×2 Balea Lac a Romania

balea lake 3

 

En terra de vampirs. A Romania ha aconseguit un nou pòdium per al Trail valencià Cristòbal Adell (La Sportiva) que ha participat este cap de setmana al 2×2 Race Balea Lac, una dura marató de muntanya de 45 km 4200+ entre Negoit i Varful Moldoveanu on ha mostrat que continua en gran estat de forma després de vèncer a primers de més la X Cursa per Muntanya de Vistabella.

Adell torna a renàixer a Vistabella

Adell 2x2Una prova molt dura

El d’Albocàsser ha repetit el pòdium que ja va aconseguir a l’edició de 2015, en una prova marcada per la duressa dels seu desnivell i el trànsit continuat per damunt dels 2000 metres d’estes muntanyes del Càrpatos.

«És una carrera molt llarga i tècnica. Tenia ganes d’apretar però al poc d’eixir vaig notar que l’estomac no em responia bé i no assimilava aliments» explica Adell. «Volia mantindre el ritme, però em costava molt, també perquè vaig caure 3 vegades».

Tot i això fins el km 30 va mantindre la segona plaça, i hagué d’apretar els dents per acabar en posició de pòdium a esta prova que envolta el conegut Llac Balea a Romania, un llac al que excepte en estiu, només es pot accedir en telefèric. «És la cursa més dura i tècnica que conec» reconeix.

I ara Ultra Pirineu

Després del pòdium a la 2×2 Race Balea Lac a Romania ara toca pensar en distància gran. La pròxima parada d’Adell serà a l’Ultra Pirineu, on l’any passat ja va fer el seu debut en distància Ultra acabant en el top 10.

adell 2015


Més dades: http://www.2x2race.com

Adell torna a renàixer a Vistabella

Quin Poker de Trail!!

Un debut “Top”

“Ha sigut el millor debut que podia esperar”

 

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Sebas i Adell a per l’Ultra Pirineu | SLA - […] També aspira a fer una bona prova Cristòbal Adell, tot i no ser la seua distància habitual. El d’Albocàsser…

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »