Valencians al Mundial d’Orientació

Repassem els resultats dels nostres representants als Mundials d’Orientació a Peu a Suècia

«He donat tot el que tenia però no ha sigut suficient. No em rendisc…»

 

blanes

 

Entre els millors del món. I en un dels països amb més tradició d’orientació del món. Allà estan lluitant els orientadors valencians que estan participants estos dies als Mundials d’Orientació a Peu que estan celebrant-se del 20 al 27 d’agost a Strömstad (Suècia).

Majoria a la selecció

Andreu Blanes, Antonio Martínez, Roger Casal són els nostres representants en homes i Violeta Feliciano, Esther Gil i Ana Camarasa en dones. 6 orientadors de la nostra terra dins de la selecció nacional composada per 10 integrants. A Suècia estan deixant emprenta de les seues habilitats tot i que, de moment, no han pogut aconseguir clavar-se entre els 10 primers.

Sprint, el que fa 14

violetaPassat cap de setmana s’ha disputat la competició en distància Sprint tan en modalitat individual com de relleus. Quant als relleus el combinat nacional ha finalitzat en la posició 14 gràcies a uns grans relleus d’Antonio Martinez i Andreu Blanes, els xiquets bomba d’Onil, que arribaren a colocar el combinat nacional en la cinquena plaça. Violeta Feliciano tancava els relleus aconseguint eixa posició 14.

Quant a la modalitat Sprint en categoria individual, Andreu Blanes i Violeta Feliciano es classificaren per a la final, acabant Blanes el que fa 14 i Violeta la que fa 36.

Satisfacció a mitges, després que Andreu fora segon a la classificació i no poguera estar en el top 10. «No és un resultat per a estar decebut però em sol perquè podía ser més. Hem posat molt d’esforç en esta prova i dol per les il.lusions de tots els que haviem treballat per este somni. He donat tot el que tenia però no ha sigut suficient. No em rendisc. Ja estic traent conclusions, aprenent de les errades de carrera i preparació per a traure el millor de mi en el futuro».

La Champions de l’Orientació parla valencià

També satisfacció a mitges de Violeta, contenta per haver-se classificat per a la final «A pesar de no haver fet un carreró per diverses eleccions de ruta roïnes, em quede sobretot amb l’experiència que ha sigut espectacular».

Mitja i llarga distància

Les Mundials d’Orientació a Peu continuen disputant-se a Suècia fins pròxim 28 d’agost i encara resten opcions d’aconseguir algun bon resultat. Per a este dimarts queda la competició de Mitja Distància i dijous la de llarga distància. Sort per a tots els nostres.


Foto i més dades: http://www.fedocv.org/articulos/competicion/o-pie/1061-seleccionados-para-el-world-orienteering-championships-2016 

Póker d’orientadors

La Champions de l’Orientació parla valencià

Doble Autonòmic per a Violeta

“Si em passara al Trail… no sé on arribaria”

Un Europeu per a Casal

Los “niños bomba” a pel Mundial d’Orientació

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »