La il.lusió del UTMB

La corredora d’Alzira Alicia Chaveli farà el seu debut al Ultra Trail del Mont Blanc

«Quina millor manera que estrenar-me allà en la distància de 170 km corrent per uns paisatges dels que estic enamorada…»

chaveli 1

 

Un debut al paradís del Trail. Allà on tots somnien alguna volta poder anar, poder còrrer, poder completar i disfrutar els 170 km 10.000 + de la mare de totes les proves: l’Ultra Trail del Mont Blanc.

Divendres de vesprada comença la cita on estaran, com sempre, un bon nombre de corredors valencians. Entre d’ells, s’estrena a la distància reina Alicia Chaveli (Team Sport HG AML Sport SAM). La corredora d’Alzira viatja cap a Chamonix il.lusionada amb el seu debut en la distància per excel.lència del UTMB.

Enamorada dels Alps

alicia chaveli lobo«M’il.lusiona molt fer esta carrera perquè la zona dels Alps és espectacular. Allà em sent xicoteta en un paisatge tan majestuós» explica Chaveli. «Quina millor manera que estrenar-me allà en la distància de 170 km corrent per uns paisatges dels que estic enamorada des que vais correr per primera vegada als Alps». Això va ser a la Transalpine Run al 2011. Però allá és altra història, per tapes.

Confiança i seguretat

Chaveli està habituada als Ultra Trails, de fet al 2014 va véncer la Spain Ultra Cup, lliga nacional d’ultres. En tot cas, mai ha afrontat 170 km de forma consecutiva. «Afronte la carrera amb respecte, en ser la primera volta que faré 170 km, però en seguretat en mi mateix. Intentaré fer-ho el millor possible».

Alicia Chaveli: “Encara estic a un núvol”

Arriba amb la confiança recuperada en este 2016 en què després d’una temporada passada complicada ha tornat al seu nivell. La referència més recent és la segona plaça aconseguit al Ultra Trail de Sierra Nevada passat juliol.

L’organització del UTMB la inclou al llistat de corredores elit, però Chaveli té clar que debutant toca pensar només en… «acabar i disfrutar. Per a debutar no puc demanar més». Sort per al dorsal 171.


Més dades:

Alicia Chaveli: “Encara estic a un núvol”

Domini valencià a Sierra Nevada

Escuriola-Chaveli, el duel no acaba amb la CSP

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Valencians al UTMB 2016 | SLA - […] Altres, com ara Alicia Chaveli (Sport HG-AML …) que s’estrena en la prova reina amb la il.lusió de poder disfrutar…
  2. Doble Top 10 valencià a la TDS | SLA - […] La il.lusió del UTMB […]
  3. l’UTMB més valencià | SLA - […] La il.lusió del UTMB […]
  4. La ‘factura’ del Trail | Sense Límits Aventura - […] La il.lusió del UTMB […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »