Penyagolosa repeteix a l’abril

La CSP i la MIM 2017 tindran lloc el pròxim 22 i 23 d’abril 

penyagolosa trails 2

 

Anotem la data: 22 d’abril de 2017. Eixe tercer cap de setmana del quart mes de l’any serà el que acollirà una nova edició de la CSP i la MiM les proves integrades dins de Penyagolosa Trails. Este dimarts ho han donat a conéixer Tico Cervera, director de carrera de Penyagolosa Trails, aprofitant la seua presència en Chamonix, epicentre del Trail Mundial estos dies per la celebració del UTMB, i on Penyagolosa Trails està una edició més present.

Abril i a la mitja nit

El mes d’abril es manté, per tant, com a data destacada, després de la bona experiència d’este 2016 on la MiM va tornar als seus origens avançant-se unes setmanes respecte de les edicions més immediates. Es manté la data d’abril i es manté també l’hora d’eixida després del bon funcionament de la CSP amb l’eixida nocturna a les 00:00 de la mitja nit de divendres a dissabte.

Novetats

Des de Penyagolosa Trails donaran a conèixer en breu algunes novetats més de la XIX Marató i Mitja i la VI CSP que cada any reuneix a més de 2000 participants en el ja tradicional recorregut des de Castelló fins el Santuari de San Joan del Penyagolosa, prova que als últims anys ha estat integrada dins de la Spain Ultra Cup, Circuit Nacional d’ultra Trails.

[vimeo width=”838″ height=”628″]https://vimeo.com/179907130[/vimeo]


Més dades:

Sebas també guanya la CSP

Altra MiM, 11 anys després

 

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Penyagolosa Trails, campionat del món al 2018 | SLA - […] Penyagolosa repeteix a l’abril […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »