Doble Top 10 valencià a la TDS

Carmen María Pérez Serrano acaba quarta i Marian Bertolo la que fa 10 a la TDS del UTMB

Repassa la llista de Finishers valencians a la TDS

carmen perez

 

Doble representació valenciana entre el top 10 femení de la TDS del UTMB. La matinada del dimecres al dijous han arribat a meta les primeres corredores després de fer els 119 km 7250+ amb eixida i arribada a Chamonix, i entre les 10 primeres dos de les nostres: Carmen María Pérez Serrano que ha fet quarta i Marian Bertolo que ha acabat la que fa 10.

A prop del pòdium

A només un paset del pòdium s’ha quedat Carmen María Pérez (Team Flowers). Per moments, semblava garantida la presència de la corredora de Paterna al tercer escalafó del calaix, després d’haver anat de menys a més i haver fet un segon tram del recorregut espectacular que feia que al pas per Les Contamines (km 95) estiguera en la lluita per les medalles.

Però una confusió en un encreuament li ha fet perdre uns 25 minuts quan anava tercera i a l’última ascensió al Col du Tricot (km 102) ha vist com li ha avançat Christelle Bard i ja no li ha pogut recuperar el temps en la baixada cap a Chamonix. «Em vaig perdre en l tram final i damunt em vaig quedar sense aigua!» Ens conta Carmen. «Vaig tractar de remuntar a la tercera però no vaig poder. Tinc molta ràbia damunt perquè em trobava olt forta».

«Em vaig perdre en l tram final i damunt em vaig quedar sense aigua!. Vaig tractar de remuntar a la tercera però no vaig poder. Tinc molta ràbia damunt»

A la fi, Carmen Pérez feia entrada en meta a la 01:43 de la matinada, amb un somriure després de 19h43’12», signant la quarta plaça (tercera en categoria senior) per darrere d’un pòdium composat finalment per Delphine Avenier (18:46:24), Meredith Edwards (18:59:26) i Christelle Bard (19:29:06). I disfrutant de nou dels Alps, com va fer l’any passat al UTMB, on va acabar a la posició 17 en categoria femenina.

Bertolo al top 10

El top 10 femení el completava altra corredora de la terra, Marian Bertolo (Mur i Castell-Tuga), que ha mostrat una gran regularitat al llarg de tota la prova. La corredora de Sagunt ha sabut mantindre el tó competitiu per acabar entrant en meta ja de matinada, a les 04:40 de la nit, després de 22h 40′ 16″ de carrera, entrant acompanyada en meta pel seu company de club Josep Miguel Guillem.

En homes

En categoria masculina, la victòria ha estat clarament per al català Pau Capell que ha trencat el crono amb un temps de 14:45:44, amb el canari Yeray Duran en segona posició amb 15:14:07 i l’italià Franco Cole completant el pòdium amb 15:32:45.

Dels nostres, la millor posició ha estat per a Lamberto Vidagany Iborra (Crazy Runners) de Sueca que ha acabat el que fa 72 amb un temps de 20:44:58. En el seu grup ha entrat també Ximo Pellicer (Superatesport) de Gandia ha acabat el que 73 amb un temps de 20:45:00, mentre que Enrique Barber Domenech (Serra Vernissa) ha acabat el 88 amb 21:35:07.

Més enllà el top 100, tenim a Josep Miguel Guillem (Mur i Castell-Tuga) que ha fet el 124 amb un temps de 22:40:17, Israel Bernad (In Bike)  ha acabat el que fa 138 amb 23:01:03, els corredors de Carcaixent Sergi Talens (Realenc’s Trail Running)Francisco Borreda (Serra Vernissa) han entrat el 253 i 254 amb 25:30:20 i 25:30:23.

Els dos últims en arribar a meta han estat Jorge Guerola de la Fuente (Els Cunyats) de Borriana, que ha arribat a meta a les 11:49 del mati de dijous a la posició 624 amb un temps de 29:49:22 i Manuel Torres (Senglars Favara) de Sueca que ha arribat a meta a la posició 753 després més de 30 hores corrent. L’enhorabona per a tots.

 

FINISHER VALENCIANS TDS

 • TDS 119 km 7250+ 
  • 19:43:12    CARMEN MARIA PEREZ (Team Flowers) / Paterna / Posició 48 / 4 F
  • 20:44:58   LAMBERTO VIDAGANY (Crazy Runners) / Sueca / Posició 72  
  • 20:45:00  XIMO PELLICER (SuperateSport) / Gandia / Posició 73                
  • 21:35:07    ENRIQUE BARBER (Serra Vernissa) / Aielo de Malferit) / Posició 88   
  • 22:40:16   MARIAN BERTOLO (Mur i Castell-Tuga) / Sagunt / Posició 123 / 10 F 
  • 22:40:17   JOSEP M. GUILLEM (Mur i Castell-Tuga) / Benifairó de les Valls / Posició 124
  • 25:30:20   SERGI TALENS (Realenc’s Trail Running) / Carcaixent / Posició 254
  • 25:30:23   FRANCISCO BORREDA (Serra Vernissa)  / Carcaixent / Posició 255   
  • 29:49:22   JORGE GUEROLA  (Els Cunyats) / Borriana / Posició 625 
  • 30:50:41    MANUEL TORRES (Senglars Favara) / Sueca / Posició 753

 


 • Foto: Penyagolosa Trails
 • Més dades:

Valencians al UTMB 2016

La il.lusió del UTMB

El somni del UTMB

Una droga anomenada Trail

 

 

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

 1. l’UTMB més valencià | SLA - […] Doble Top 10 valencià a la TDS […]
 2. Els finishers valencians al UTMB 2016 | SLA - […] Doble Top 10 valencià a la TDS […]
 3. Serra Vernissa domina a Bellús | SLA - […] Doble Top 10 valencià a la TDS […]
 4. Olocau lidera un cap de setmana rècord de Trail | SLA - […] femenina es presenta un duel espectacular entre Carmen María Pérez Serrano (Rompiendo Límites), que ve de guanyar a Bellús…
 5. El Trail valencià dóna un pas endavant | SLA - […] Doble Top 10 valencià a la TDS […]
 6. Dones ampliant fronteres | SLA - […] Doble Top 10 valencià a la TDS […]
 7. Chiva cierra la temporada a lo grande | SLA - […] rivales de renombre como Carmen María Pérez Serrano (Rompiendo Límites), top 5 este año en la TDS del UTMB,…
 8. PremisSLA2016: corredora de muntanya més destacada | SLA - […] CARMEN MARIA PEREZ SERRANO (Rompiendo Límites) […]
 9. Un pòdium de Trail a Paris | SLA - […] Doble Top 10 valencià a la TDS […]
 10. La Penyagolosa Trails més esperada | SLA - […] pendents del rendiment de Carmen María Pérez Serrano (Rompiendo Límites), Marian Bertolo (Mur i Castell-Tuga) top 10 a la p……
 11. Un pòdium a la vora del mar, a Almeria | Sense Límits Aventura - […] Doble Top 10 valencià a la TDS […]
 12. La IAAF sanciona per dopatge dos corredors valencians | Sense Límits Aventura - […] Doble Top 10 valencià a la TDS […]
 13. La IAAF sanciona dos corredors valencians | Sense Límits Aventura - […] Doble Top 10 valencià a la TDS […]
 14. Dos errores y una verdad | Sense Límits Aventura - […] Doble Top 10 valencià a la TDS […]
 15. Una corredora limpia | Sense Límits Aventura - […] Doble Top 10 valencià a la TDS […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »