Cabres nocturnes

Sebas Sánchez, principal favorito a la tercera edició de la Marató nocturna Camins de Cabres a Genovés 

cabres nocturnes

 

Perquè el Trail hi ha que viure’l. I buscar l’aventura també ací al costat de casa. Més enllà d’estar pendent des de la distància de les grans proves com ara el UTMB que tenim en marxa, hi ha que posar-se les sabatilles de muntanya i córrer. I deixar-se dur.

I viure l’aventura nocturna que ens proposa per a este dissabte la III Camins de Cabres a Genovés, marató nocturna que en este 2016 arriba a la seua tercera edició. La bogeria inicial va contagiant-se i seran vora 400 els corredors que a partir de les 21:00 h de la nit participaran a la doble proposta 44’8 km 2900+ o 23’6 km 1673+.

La presència de Sebas

Entre eixos 400 corredors destaca la presència de Sebas Sánchez (Overtsim), el corredor de Petrer que en este 2016 està fent una temporada per a enmarcar amb victòries de prestigi a la TransGrancanaria o la CSP de Penyagolosa Trails. Sebas està en la recta final de la temporada preparant el seu duel amb Remi Queral per a fer-se amb la victòria final en la Spain Ultra Cup

Queral i Sebas, duel per la Spain Ultra Cup

 

Més cabres encara

cabres marató“Córrer de nit per les serres de Genovés és una cosa màgica que sols es pot viure a Camins de Cabres» explica Leo Roca, director tècnic de la prova. I enganxa, perquè de fet des de l’organització hagueren d’ampliar el nombre inicial de places una vegada es va completar tota la demanda.

Hi ha ganes de Trail nocturn i ganes de Camins de Cabres. I ganes també de descobrir algunes de les sorpreses que des de l’organització han preparat, una especial a la mítica pujada de l’hamburguesa en el km 16 o la també famosa pujada de l’Aventador en el km 38

El rècord

Tot per camins i senders a zones de vegetació de pins i carrasques i altres zones de roca viva. Pels Camins de les Cabres. Una prova tècnica i d’elevada dificultat on estarà complicat rebaixar els millor registres que al 2015 va establir Carlos Pascual amb un temps de 04h 48′ 00″.

Com unes cabres

 

Una temperatura perfecta

La nit es perfecta per a poder disfrutar de la muntanya, amb una temperatura que oscilarà entre els 24 incials a les 21:00 h i els 20/21 que s’esperen ja de matinada. De matinada serà quan la majoria dels corredors arribaran de nou al Col.egi Públic Mare de Deu dels Desemparats de Genovés després d’haver patit i disfrutat de la muntanya. I de record, cap a casa, imatges i sensacions inesborrables, una borsa del corredor que paga molt la pena i la consciència de formar part de la família dels que viuen el Trail de veritat, no només de paraula. De la família dels que volen anar allà per on només van les Cabres.

 


Més info:

Un Camins de Cabres sense límits

Com unes cabres

 

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Camins de Cabres obri inscripcions | Sense Límits Aventura - […] Cabres nocturnes […]
  2. Camins de Cabres puja el nivell | Sense Límits Aventura - […] Cabres nocturnes […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »