Penyagolosa Trails, campionat del món al 2018

Els millors corredors del món es donaran cita al Penyagolosa al 2018, segons ha comunicat la ITRA

«És un reconeiximent al treball realitzat per totes les parts implicades en esta prova al llarg de tots estos anys»

Penyagolosa 2

Castelló-Penyagolosa seran l’epicentre mundial del Trail al 2018. Així ho ha comunicat la ITRA (Associació Internacional de Trail Running) este divendres des de Chamonix, en la prèvia del UTMB, al saló del Ultra Trail del Mont Blanc.

Una gran responsabilitat

Al 2018, en data encara per conéixer, Penyagolosa Trails, amb la XX MiM i la VII CSP, acolliran el Campionat del Món del Trail, en el que suposa un pas més que definitiu en la consagració de Penyagolosa Trails en el panorama internacional. «És una gran responsabilitat per a nosaltres organitzar un repte d’estes característiques» ha assenyalat Tico Cervera, director de Penyagolosa Trails.

…i un reconeiximent

Més enllà de que tots els ulls del Trail mundial estaran a les nostres terres, a les nostres sendes i als nostres camins per uns dies, Tico Cervera destacava el que suposa este nomenament. «És un reconeiximent al treball realitzat per totes les parts implicades en esta prova al llarg de tots estos anys: clubs,  voluntaris, patrocinadors, municipis, i especialment la Diputació de Castelló, que ha cregut en nosaltres des del primer moment. Gràcies a tots ells, el Campionat del Món 2018 és una realitat».

Des de la Diputació de Castelló, Luis Martínez, també es mostrava il.lusionat amb este repte. «És una oportunitat per a promoure la prova a nivell internacional, posar a la província de Castelló en el mapa, i tractar d’atraure a persones de tot el món».

Al 2017, de nou a l’abril 

Abans del 2018, arribarà l’edició de 2017, que mantindrà el mes d’abril com a data de referència. Serà el tercer cap de setmana del 22 i el 23 d’abril.


Més dades: http://penyagolosatrails.com

 

Penyagolosa repeteix a l’abril

Sebas també guanya la CSP

Altra MiM, 11 anys després

 

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Una setmana d’aventura | SLA - […] Penyagolosa Trails, campionat del món al 2018 […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »