Valencians al Mundial d’Orientació a Suècia

Repassem els resultats dels nostres orientadors al Mundial d’orientació a Peu a Suècia

fedo relleus

 

Entre els millors del món. I en un dels països amb més tradició d’orientació del món. Allà han estat lluitant els orientadors valencians als Mundials d’Orientació a Peu que s’han celebrat del 20 al 27 d’agost a Strömstad (Suècia).

Majoria a la selecció

Andreu Blanes, Antonio Martínez, Roger Casal són els nostres representants en homes i Violeta Feliciano, Esther Gil i Ana Camarasa en dones. 6 orientadors de la nostra terra dins de la selecció nacional composada per 10 integrants.

Valencians al Mundial d’Orientació

blanesEl millor l’sprint

La millor actuació individual ha estat per a Andreu Blanes, tot i acabar el que fa 14 a la modalitat sprint i no acabar satisfet amb el seu rendiment.

“No és un resultat per a estar decebut però em dol perquè podía ser més» explicava el d’Onil, que no va aconseguir clavar-se al top 10.

La Champions de l’Orientació parla valencià

En eixa distància sprint Antonio Martínez era desqualificat a la final i Violeta Feliciano va acabar la 36.

A la mitja distància, Andreu Blanes va fer el 38 i Esther Gil la 49, mentre que a la llarga distància Esther Gil repetia top 50 acabant en la posició 42, i en categoria masculina Antonio Martínez aconseguia el lloc 36 i Roger Casal el que fa 44.

Els relleus

L’última de les proves que s’han disputat ha estat la modalitat de relleus, on l’equip conformat per Antonio Martínz, Andreu Blanes i Roger Casal han acabat a la posició 16. L’equip nacional composat íntegrament per corredors del Colivenc començava amb un gran relleu d’Antonio Martínez que acabava el huité, Andreu Blanes en la segona posta finalitzava el que fa 15, i Roger Casal mantenia el tó donant una 16 posició final a l’equip espanyol.

violetaEn l’equip femení, l’alacantina Esther Gil formava equip amb Ona Ràfols i Ana Serrallonga, que acabava finalment en la posició 11.

Prèviament a la modalitat de relleus sprint, l’equip nacional va acabar el que fa 14, gràcies a la bona actuació d’Antonio Martínez i Andreu Blanes que acabaren en cinquena posició el seu relleu, i la força final de Violeta Feliciano per acabar els que fa 14.


Més dades: http://www.fedocv.org

Póker d’orientadors

La Champions de l’Orientació parla valencià

Un Europeu per a Casal

Doble Autonòmic per a Violeta

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Una setmana d’aventura | SLA - […] Valencians al Mundial d’Orientació a Suècia […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »