El rei de l’aigua

Daniel Ponce (CN Lliria) guanya l’Ultra Ebre Swim Marathon

dani ponce

 

Per aigua dolça o aigua salada. Amb ones o sense elles. Amb corrents a favor o en contra. No hi ha prova ni distància que se li resistisca al jove nadador valencià Daniel Ponce (CN Lliria) que este cap de setmana ha tornat ha guanyar una prova de natació de llarga distància: l’Ultra Ebre Swin Marathon.

30 km cara la mar

30,8 km i 5h 04 minuts nadant entre Tivens i Amposta, seguint el curs del riu Ebre, amb la dificultat afegida quan quan més hores dus, quan més km has fet, com més t’acostes a la mar, més dures són les condicions de la natació i el vent i les corrents en contra.

“Ha valgut la pena” explica Daniel Ponce. “Hem tingut bones sensacions tot i que enguany el riu bailaba amb caudal mínimo i el vent ha bufa des del primer moment en contra” expressava a través del seu facebook.

Satisfet d’haver pogut aconseguir la victòria allà on al 2012 va sorprendre per primera volta fent-se amb el primer lloc només amb 18 anys. Com en aquella ocasió, en este 2016 també li acompanyava des del Kayak són tio Manuel Ponce, que va celebrar de forma efusiva la victòria.

Una temporada d’èxits

Una victòria que suposa el punt i final a una temporada plena d’èxits en un 2016 on s’ha consolidat com un dels millors nadadors espanyols d’ultra distància guanyant en proves com ara l’Ultra Swin Formentera-Eivissa (30 km) o el II Menorca Marathon (25 km) i pòdiums internacionals com el segon lloc al Toroneo Gulf Marathon Swim 26km de Grecia.

 

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Triple repte en aigües obertes | Sense Límits Aventura - […] El rei de l’aigua […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »