Una nit en la muntanya

Sebas Sánchez i Clara Rada guanyen a la III Marató Nocturna Camins de Cabres a Genovés

genoves

 

Amb rècord de participació i pòdium de luxe. No es pot demanar més. La Marató Nocturna Camins de Cabres de Genovés va viure passat dissabte la seua tercera edició. L’edició de la consolidació també en l’àmbit nacional.

Ampliant fronteres

«Hem tingut més de 400 corredors en total, sumant la la Marató de 45 km i la de 23 km. Ha creixcut molt a nivell de fora de la Comunitat. Murica, Castilla la marncha, Mallorca, Madrid, Pais Basc. Això demostra el creiximent de Camins de Cabres» explica Leo Roca, director tècnic d’un Camins de Cabres que es posiciona també com a prova atractiva entre els turistes que visiten les nostres terres a l’estiu.

Sebas, favorit i victòria

genoves sebasI els corredors es trobaren amb un recorregut de 45 km 2900+amb novetats, amb 3 km més i alguna sorpresa. «La gent va eixir molt a saco, però al km 3 es trobaren amb la serra de la Creu que ja va col.locar a cada un en el seu lloc. Es veia perfectament des del poble totes les llumenetes dels frontals».

I va colocar el primer a Sebas Sánchez. El de Petrer era el gran favorit per a guanyar la prova i ho va demostrar des del primer moment, imposant-se en línea de meta de forma còmoda després de 05:12:41. Sebas, demostra que està en plena forma per al que li arribe este cap de setmana: eixe ma a mà amb Remi Queral al Ultra Cerdanya on comencen a jugar-se el títol definitiu de la Spain Ultra Cup.

Queral i Sebas, duel per la Spain Ultra Cup

40% de retirats

Sebas «entrenava» a Genovés, veient com en un primer moment Pedro Martínez li aguantava el ritme en el primer terç e la prova, però depsrés marxava en solitari traent més de 20 minuts al segon classificat, Cristian Callau (Mur i Castell-Tuga) i al tercer Pedro Martínez (Esports Colau), que va completar un pòdium de gran nivell amb un temps de 05:45:56.

«Baixar de 6 hores en un recorregut com este té molt de mèrit» explica Roca. «I que sis corredors ho feren ens mostra també que hem creixut en quantitat, però també en qualitat de corredors». Temps destacat de molts corredors tenint en compter la calor i la humitat de la matinada de dissabte a diumenge, que en companyia de la duresa feren que hi haguera un  40% de corredors que hagueren d’abandonar.

En categoria femenina la victòria va ser per a Clara Rada (Mur i Castell-Tuga) que va sobrepassar per molt poc les 7 hores de carrera (07:01:03) imposant-se en meta per davant de Mari Tamarit (Komandi Trail) que va fer 07:14:32 amb Esther Sánchez Pérez (Atletismo Mandarache Cartgena) en tercera posició amb 07:28:11

Simón Rama i Gurchenkova en el 23 k

En la prova curta, 23’6 km 1673+ la victòria va ser per a Simón Rama (Mur i Castell-Tuga) i Natalia Gurchenkova. Rama, va vèncer amb un temps total de 02:32:40, per davant de Savador Hernández i Víctor Pascual.

Gurchenkova va ser l’única dona capaç de baixar de les tres hores, fent 02:58:00, i va estar acompañada en el pòdium per Gema Macià i Carolina Seth (CampelloSirf Club) 

 

 


Cabres nocturnes

Com unes cabres

Un Camins de Cabres sense límits

Com unes cabres

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Una setmana d’aventura | SLA - […] Una nit en la muntanya […]
  2. I Luna guanya a la nit | Sense Límits Aventura - […] Una nit en la muntanya […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »