Pòdium valencia a l’Europeu de Rogaine

L’equip femení de Raidermania d’Elx acaba en tercera posició al Campionat d’Europa de Rogaine a la Sierra d’Aralar, per José Barberá

raidermaniaEl passat Diumenge 28 d’Agost ha concluit el Campionat d’Europa de Rogaine en Lekumberri (Navarra) amb una participació total de mes de 650 participants. La categoria oficial va ser la de de 24 hores a més d’una categoria promocional de 6 hores.

Els nostres Rogainers de la Comunitat Valenciana tingueren una participació de 6 equips de la comunitat valenciana, 1 Castelló, 2 de Valencia i 3 de Alacant on va fer una molt bona classificació RAIDERMANIA-ELX BICICOSTA 3º posició absoluta en dones open i a mes campiones d’Espanya de dones 24h. integrat per ESTER VIUDES MOLLÁ, ANA ROSA POVEDA NAVARRO i LIDIA JUAN SUAREZ

El participants podien tornar al centre de competició per la nit per descansar a les tendes i menjar de calent o bé continuar fent el seu propi recorregut i menjar trobant refugi per fer nit als llocs indicades al mapa.

El Bosc va ser molt tècnic per ser molt pedregos i càrstic. A més la boira que va arribar a les parts mes altes de la muntanya la nit de dissabte i el matí de diumenge, va fer més dificil completar tots els controls de la prova per als equips que no feren una bona estrategia.


Mes info:


 JOSE BARBERA JOSE BARBERA 

20 anys fent orientació, bé com a practicant, com a organitzador, tècnic i directiu de la Federació on ha estat molts anys president de la FEDOCV. L’orientació l’ha dut a conéixer món i a conéixer vida. Ara ens ajuda a donar a la resta conéixer este esport tan complet

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Una setmana d’aventura | SLA - […] Pòdium valencia a l’Europeu de Rogaine […]
  2. Monstres del Rogaine | SLA - […] Pòdium valencia a l’Europeu de Rogaine […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »