Corrent amb el cap

Sebas Sánchez i Remi Queral enceten a l’Ultra Cerdanya l’assalt final per la Spain Ultra Cup

MONTAJE-REMI-SEBAS-768x512

 

4 proves i tot per decidir a la Spain Ultra Cup, la lliga d’Ultra Trails nacional. I dos dels nostres jugant-se el títol: l’alcantí Sebas Sánchez i el castellonenc Remi Queral que encenten este cap de setmana a la Ultra Cerdanaya l’assalt definitiu per la Spain Ultra Cup.

queralLa remuntada de Remi

Remi Queral (CM Vistabella Race Land) arriba en avantatge en la classificació global després de les seues victòries al Gran Trail de Peñalara i Ultra Sierra Nevada i la segona posició a la CSP de Penyagolosa Trails.

El corredor de Benlloch arriba en bona forma física, i també en bona forma mental després de pegar-li la volta a una classificació que semblava impossible per a d’ell després de la CSP.

Queral i Sebas, duel per la Spain Ultra Cup

Sebas Sánchez (Marathon Crevillent) arriba amb dos victòries: a la Advanced de la TransGrancanaria i la CSP de Penyagolosa Trails, i tenia la Spain Ultra Cup a la mà abans de la gran reacció de Remi Queral que li obliga ara a Sebas Sánchez a fer com a mínim un segon lloc a una de les 4 proves que resten per tancar la Spain Ultra Cup, o fer un primer lloc cas que Remi guanye una més.

Remi i Sebas es voran les cares de l’Ultra Cerdanya, I es preveu una batalla molt ajustada al igual que ja va ocòrrer a la CSP de Penyagolosa Trails, on apenes 19 segons els separaren en una prova on anaren «pegant-se palos» continuament

L’avantatge és de Remi i l’obligació de puntuar bé per a Sebas, però Remi també sap que cas que Sebas guanyara la prova se’n duria també el títol final de la Spain Ultra Cup

Cara a cara

CSP Sebas 2Els dos es voran les cares de l’Ultra Cerdanya. I es preveu una batalla molt ajustada al igual que ja va ocòrrer a la CSP de Penyagolosa Trails, on apenes 19 segons els separaren en una prova on anaren «pegant-se palos» continuament.

Les claus

A Ultra Cerdanya hi haurà que tindre en compter altres factors. La distància, ja que amb 85 km 5000+ és la segona de les proves més curtes, i s’espera que també més ràpides, i d’altra banda la tàctica. Hi haurà que estar pendents de les estratègies i les vigilàncies que puguen establir-se entre Remi i Sebas en els 86 km entre Bellver i Puigcerdà amb els Pirineus de fons.

L’avantatge és de Remi i l’obligació de puntuar bé per a Sebas, però Remi també sap que cas que Sebas guanyara la prova se’n duria també el títol final de la Spain Ultra Cup amb 3 victòries i fent valdre la puntuació doble de la CSP de Penyagolosa Trails. Nervis i emoció al màxim per tant. Ja ens advertia Sebas que la temporada es presentava apassionant.

“La temporada se presenta apasionante”

Sánchez Cebrián i Cañes a la SUC ‘M’

Hi haurà més punt d’atenció per als nostres corredors a la Ultra Cerdanya, on també Miguel Ángel Sánchez Cebrián i Laia Cañes poden donar el pas definitiu per al títol en la versió M de la Spain Ultra Cup.

Una nova victòria a la marató de l’Ultra Cerdanya donaria el títol definitiu per a Miguel Angel Sánchez Cebrián (SM Maraton Crevillent), guanyador de a la Marató i Mitja de Penyagolosa Trails i la marató de Sierra Nevada. El señor del Trail, està signant un gran 2016 en la seua tornada a la màxima competició.

El señor del Trail

Quant a Laia Cañes (Sport HG-AML SPort Atmosfera), la corredora de Castelló arriba com a lider de la classificació Marató de la Spain Ultra Cup després de les victòries a Sierra Nevada i el segon lloc a la MiM. Amb una victòria deixaria sentenciada la general, però a l’Ultra Cerdanya es va a trobar amb rivals de gran entitat com ara Emma Roca. Sort per a tots els nostres corredors  


  • Foto Capçalera: Spain Ultra Cup
  • Més dades:

Queral i Sebas, duel per la Spain Ultra Cup

Sebas també guanya la CSP

Domini valencià a Sierra Nevada

El señor del Trail

Sebas se consagra en la TransGrancanaria

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Sebas la Spain Ultra Cup | SLA - […] Corrent amb el cap […]
  2. Sebas guanya la Spain Ultra Cup | SLA - […] Corrent amb el cap […]
  3. Sebas guanya la Spain Ultra Cup més igualada | SLA - […] Corrent amb el cap […]
  4. Una setmana d’aventura | SLA - […] Corrent amb el cap […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »