Una estrena bestial

Comença la Alpine Endurance Trail Valle de Aosta (330 km) 25.000+ amb represenació valenciana

4k alpine

 

Cada vegada més llarg i més desnivell. I més proves al calendari d’estes característiques. Este cap de setmana dona el tret d’eixida una nova prova als Alps: la 4 k Alppine Endurance Trail Valle de Aosta, amb un total de 330 km 25.000 + amb eixida i arribada a Cogne (Italia) a la Vall d’Aosta del 3 al 9 de setembre.

Polèmica amb el Tor des Geants

Una prova que naix seguint el camí marcat per la mítica Tor des Geants, i que de fet arriba amb polèmica i ha tingut alguna conflicte jurídic a l’hora de posar-se en marxa en haver de resoldre un jutge si es tractava d’una còpia del Tor o no. Finalment es celebren les dos proves amb molt poquet de temps de separació ja que el Tor tindrà lloc del 11 al 18 de setembre.

Patri López Vicedo i Andrés Martí

patrilopez 2Siga com siga, allà on hi ha reptes hi ha corredors valencians i entre els vora 700 participants tenim a Patricia López Vicedo i a Andrés Martí Puig, que participaran a la modalitat de parelles.

Els dos corredors alacantins afrontaran una distància mai feta per a d’ells, i una experiència única travessant pels Alps i corrent al costat de cims com ara el  Gran Paraiso (4061), Cervino (4478), Monte Rosa (4634) o el massís del Mont-Blanc (4810).

Patri i Andrés conten amb l’experiència d’haver fet junts altres grans ultres i proves de resistència en etapes com ara la Transalipne Run, però mai fins ara s’havien enfrontat a 330 km Non Stop.

portadaSerà sens dubte una experiència inoblidable per a esta corredora de muntanya que com ens va contar al número 2 de la revista SLA, arriba al Trail després d’haver fet altres esports prèviament com ara la gimansia rítmica i que en les diverses proves de la Comunitat Valenciana ha demostrat la seua valua i la seua qualitat com a corredora i com a persona. Patricia López Vicedo i Andrés Martí lluiran el dorsal 730 A i B.

Tony Andrades

A més de Patri López i Andrés Martí, hi haurà altre corredors amb arrels a la Comunitat Valenciana com és ara Tony Andrades. El corredor català durant molts anys afincat a València, afronta este nou repte com fa sempre per continuar acumulant experiències i descobrint nous llocs a tot el món. Així ho explica ell al seu facebook.

“Intento buscar carreras que me pongan ”cachondo”, más allá de lo deportivo, lo que realmente me mueve es el poder viajar, conocer nuevos lugares , aprender y compartir experiencias, para ello, aunque parezca paradójico intento elegir pruebas que no sepa de antemano que las puedo terminar…. Me gusta sentir ese cosquilleo y nerviosismo que produce el pensar como saldrá la movida, esa sensación de sufrimiento-placentero que tanto me gusta y motiva el cual sólo desaparece cuando estas en la línea de salida y comienza la cuenta atrás 3, 2 ,1 … vamos al lio !!!”

Molta sort a tots!


De la gimnasia rítmica al Trail

Más compañeras que competidoras

Simón Rama i Patricia López, es fan amb el Circuit Trail València

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Una setmana d’aventura | SLA - […] Una estrena bestial […]
  2. Incombustibles del Trail al Mondúver | SLA - […] dominant el Mondúver amb un temps de 02:06:31. Demostrant també la seua versatilitat –enguany va anar a provar fins…

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »