Sebas guanya la Spain Ultra Cup més igualada

El corredor de Petrer s’impossa a Remi Queral a l’Ultra Cerdanya després d’una carrera molt tàctica

 

sebas remi

 

85 km corrent junts. Sempre vigilants. Mirant-se de reull. Entrant junts als avituallaments i eixint junts. Separats apenes per un parell de metres. Amb el rictus seriós per a no donar pistes al rival. Duel de dos dels nostres grans corredors. L’alacantí Sebas Sánchez i el castellonenc Remi Queral. En joc la victòria a Ultra Cerdanya i de retruc la victòria a la Spain Ultra Cup, la lliga nacional d’Ultra Trails.

sebas 1Atac en els últims 6 km

I en el tram final ha estat la victòria de Sebas Sánchez, que ha imposat la seua punta de velocitat com ja fera en la CSP de Penyagolosa Trails amb un duel paregut entre estos dos protagonistes. En aquell moment van ser 115 km, en el dia de hui 85 km  5000+ de Cerdanya a Puigcerdà.

No ha sigut fins els últims 6 km quan Sebas ha pogut fer diferència, distanciar-se de Remi al pas per Guls Fontanera i anar arrapant segons el crono per entrar soles en meta amb un minut d’avantatge respecte de Remi Queral, que s’entregava en els últims kilòmetres conscients que se li escapava la victòria a Ultra Cerdanya i de retruc a la Spain Ultra Cup.

Campió Spain Ultra Cup

Amb la victòria a Ultra Cerdanya Sebas Sánchez suma el seu tercer triomf –Advanced Transgrancanaria, CSP Penyagolosa Trails i Ultra Cerdanya– i suma la màxim puntuació possible, tenint en compter que puntuen els 3 millors resultats de les 8 proves i que la victòria a la CSP té valor doble. Impossible ja per a Remi poder igualar a Sebas tot i que guanyara alguna de les 3 proves que resten.

L’enhorabona als dos per la lluita i per l’espectacle!

Cañes, victòria a la UC Marató

Alegria també per a la corredora de Castelló Laia Cañes que ha guanyat la Ultra Cerdanya Marató, 42 km 2500+, amb un temps de 05:34:55 després de mantindre un gran duel amb Cristina Blazquez, a qui finalment ha pogut superar en els kilòmetres finals de la prova.

Cañes acumula ara dos victòries -Ultra Cerdanya i Ultra Sierra Nevada- i un segon lloc a la MiM de Penyagolosa Trails i  referma el seu liderat a la Spain Ultra Cup versió «M». Resten 4 proves -UT Guara Somontano, Apuko Extrem, Haría Extrem i UCAM Falco Trail- i tot i que matemàticament encara no és la guanyadora de la Spain Ultra Cup Versió M, té totes les paperetes per a conseguir la victòria global.


Corrent amb el cap

Queral i Sebas, duel per la Spain Ultra Cup

“La temporada se presenta apasionante”

Sebas també guanya la CSP

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Una setmana d’aventura | SLA - […] Sebas guanya la Spain Ultra Cup més igualada […]
  2. Sebas i Adell a per l’Ultra Pirineu | SLA - […] Entre la representació valenciana dos noms propis que aspiren al màxim: Sebas Sánchez i Cristóbal Adell. El de Petrer…
  3. “Adell acabarà guanyant un Ultra” | SLA - […] i Cristóbal acaben de posar punt i final a la temporada amb nota. L’un proclamant-se campió de la Spain…
  4. El Trail valencià dóna un pas endavant | SLA - […] altres més que hem anat sumant en este 2016, com ara el doblet en la Spain Ultra Cup, de…
  5. #PremisSLA 2016: Corredor de muntanya més destacat | SLA - […] Sebas guanya la Spain Ultra Cup més igualada […]
  6. Spain Ultra Cup: duel valencià | Sense Límits Aventura - […] Sebas guanya la Spain Ultra Cup més igualada […]
  7. Spain Ultra Cup: Triunfan Cañes y Tecles | Sense Límits Aventura - […] Sebas guanya la Spain Ultra Cup més igualada […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »