Una setmana d’aventura

Repassa ací les notícies més destacades de la setmana de Sense Límits Aventura

juanma eixida 3

 

Molt de Trail encara amb el ressó de la bona actuació dels valencians al UTMB, en especial de Juanma Jiménez i el seu top 10. Ens ha deixat esta setmana alguna de les seues claus. També Trail este cap de setmana amb protagonisme valencià amb Sebas Sánchez proclamant-se campió de la Spain Ultra Cup, amb Remi Queral en segona posició. I també natació amb Dani Ponce guanyant el Ebro, orientació amb pòdiums al campionat d’Europa de Rogaine, i la quota sempre de recordatori dels perills de la muntanya amb un rescat múltiple al Puig Campana. Açò i moltes més coses ens ha deixat esta setmana a Sense Límits Aventura.

 

“Podría hacer un top 5 en el UTMB”

Sebas guanya la Spain Ultra Cup més igualada

Corrent amb el cap

“Las críticas me motivan más”

“En el UTMB no se disfruta nada”

Una estrena bestial

Una nit en la muntanya

El rei de l’aigua

Rescat múltiple al Puig campana

Pòdium valencia a l’Europeu de Rogaine

Valencians al Mundial d’Orientació a Suècia

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »