De Gandia al Cervino

Carlos Juan i Núria Ballester, del Club Alpí Gandia fan cim al Cervino

cervino 3

 

CervinoMatterhorn, Mont Cervin, Le Cervin, Hore o Horu. Diversos noms per a una impressionant muntanya de 4478 metres que és emblema dels Alps, en companyia del Mont Blanc. Una autèntica piràmide que ha donat fins i tot orige i forma a la coneguda marca de xocolata de Toblerone.

cervino 211 hores d’escalada

Al Cervino han estat fa uns dies Nuria Ballester i Carlos Juan Climent del Club Alpí Gandia per fer cim a esta muntanya tan emblemàtica després d’una llarga jornada de més d’11 hores d’activitats, 5 hores d’ascensió i 6 de baixada.

Comptaren amb la fortuna que els va acompanyar l’oratge, una de les principals dificultats d’este cim que en estar aïllat està molt exposats a les variacions meteorològiques.

Un somni de fa uns anys

El somni era un somni arrelat en la ment d’estos dos alpinistes. «Fa 3 anys ferem cim a Gran Paradiso, i des d’allà observàrem el Cervino» explica Nuria Ballester en Las Provincias. «Després poguerem anar al Mont Blanc i també a Monte Rosa i allà és on decidirem que voliem fer-ho».

I passat 25 d’agost compliren el somni, acompanyats pels guies Miguel Anta y Javier Palomares.

 

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »