La terra del UTMB

Xarrada dijous 8 de setembre a Corremón Castelló amb Víctor Bernad, Roberto Gil i Paco Sáez 

roberto gilCastelló és una de les provincies més xicotetes d’Espanya. Poc més de 6600 km2 de supercifie. De superficie muntanyosa per molt que a l’imaginari col.lectiu queden només les platges i la costa. La segona més muntanyosa d’Espanya. I no és casual que a Castelló siga terra de Trail i terra de grans corredors.

Tres d’ells feren top 30 a la passada edició de l’Últra Trail del Mont Blanc. De Borriol, San Joan de Moró i Castelló Capital. Dificilment altra regió tan menuda d’Europa tinga 3 corredores entre els 30 primers del UTMB.

Víctor Bernad (AML Sport HG Meridiano 0) va acabar el 13, signant la seua millor actuació al UTMB. Roberto Gil WAA TEAM – CM GR 33 va finalitzar a una sorprenent posició 24 al igual que Paco Sáez Team Sport HG- AML Sport el que fa 27.

Els 3 es reuniran pròxim dijous 8 de setembre a les 20:00 a Corremon Castelló per a contar la seua experiència, en una xarrada oberta a tot el públic fins a completar aforament.

corremon

Allà estaran els 3 per a contar vivències, sensacions i emocions. Imatges que queden gravades a la retina i a la memòria. Com recentment explicava Roberto Gil al seu facebook

«Entrada en Chamonix por las calles, qué bonito toda la gente chillando, dándote la mano para chocarla, es increíble y difícil de explicar la emoción al llegar a meta. Una llegada triunfal con David, Sonia, Donatello y todo el equipo WAA esperándome en meta, me sentí muy feliz pero al mismo tiempo un poco extraño al pensar que hubiera podido dar un poco mas de guerra, pero me digo a mi mismo, pero que ostias dar una vuelta de 170 km al Montblanc en 25:52 horas con una posición 24 absoluta no está al alcance de todo el mundo. 

Si me quedo con una imagen de las cientos que me hicieron es la de llegada a meta, en mi rostro se ve la alegría de haber acabado una de las carreras mas duras»


  • Foto: Facebook Roberto Gil
  • Més dades:

Els finishers valencians al UTMB 2016

l’UTMB més valencià

“Podría hacer un top 5 en el UTMB”

Nimes torna amb pòdium a la CCC

Doble Top 10 valencià a la TDS

 

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Una setmana d’aventura | SLA - […] La terra del UTMB […]
  2. El Trail valencià dóna un pas endavant | SLA - […] La terra del UTMB […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »