Doble repte d’escalada a València

Este dissabte arriba la I Copa d’Espanya d’escalada de Bloc i III prova de la Copa de Bloc FEMECV

escalada 2

 

Un 2 x 1 en tota regla. Un dia complet d’escalada este pròxim dissabte 10 de setembre amb gran representació d’alguns dels millors escaladors de bloc d’Espanya que vindran a participar a la primera prova de la Copa d’Espanya d’Escalada de Boulder. 

escalada cartellLa prova tindrà lloc a València este dissabte 10 de setembre al rocòdrom Laif Climbing Gym a la Ciutat Fallera de València, en una cita que organizan des del CIM (Club Integral de Muntanya) 

La cita, a més, és la tercera i ultima cita de la Copa d’Escalada de Bloc de la FEMECV (Federació d’Esports de Muntanya de la Comunitat Valenciana) de manera que l’emoció està asegurada

Ortiz i Lázaro

Després de les dos proves disputades a Callosa i Canet, la classificació de la Copa FEMECV està liderada per Iván Ortiz en categoría masculina i Raquel Lázaro en categoría femenina. El de Benigànim va ser segon a Callosa i primer a Canet, entre que Raquel va ser tercera a Callosa i primera a Canet d’En Berenguer.

“La escalada lo tiene todo”

nepal mercadetMercadet solidari

La doble jornada d’escalada comentar ben prompte, a partir de les 08:00 del mati amb les proves classificatòries, i ja de vesprada arribarà el moment més emocionats amb les finals absolutes a partir de les 19:30h.

A més, al llarg de tot el dia hi haurà un mercadet solidari a benefici de Nepal, en una iniciativa que des del CIM duen endavant als últims mesos, que ja els ha dut a fer accions a altres punts de la Comunitat Valenciana per a tractar d’arreplegar diners a benefici de la localitat de Haku, una de les poblacions afectades pel fort terratrèmol que va afectar Nepal a l’abril de 2015.

 

 


Més dades: http://www.femecv.com/competiciones/iii-copa-de-escalada-en-bloque-de-la-comunidad-valencia-i-copa-espana-de-escalada-en

 

Iker Ortiz agafa el relleu a Canet

Segon capítol de l’autonòmic de Bulder

El futur de l’escalada

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Una copa per a Iker | SLA - […] Doble repte d’escalada a València […]
  2. Doble cita d’escalada a Elx | SLA - […] Doble repte d’escalada a València […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »