#SLA11, paradisos d’aventura

Arriba el número 11 de la revista Sense Límits Aventura 

portada sla web

 

Setembre rutina i… aventura. Arriba el número 11 de la revista Sense Límits Aventura per a fer-vos més fácil la tornada a la rutina i a la realitat. Per a continuar tenint somnis i ganes de viure l’aventura ja siga al costat de casa o a l’altra banda del món.

SLA portada 11Paradisos d’aventura

Encara no hem tancat l’estiu i ja pensem en la següent oportunitat de tindre vancaces, de poder viatjar, de poder disfrutar de la nostra passió per la natura i per la muntanya. A Sense Límits Aventura vos proposem dos alternatives molt interessants, dos paradisos: El camí del Cavalls a Menorca, i un recorregut per Nova Zelanda en autocaravana.

Trail al més alt nivell

Parlem de Trail, com sempre. En esta ocassió per a destacar el gran rendiment dels nostres corredors a la prova de les proves: el Ultra Trail del Mont Blanc, 170 km 10000+ on coloarem a 4 dels nostres en el top 30. Repassem l’actuació de tots, i en especial la de Juanma Jiménez (Green Power ST) que va acabar el que fa 10, i llança un avís per a pròximes edicions: «Podria fer un top 5».

“Podría hacer un top 5 en el UTMB”

En este últim terç de 2016 algunes cites destacades de Trail, com la recta final de la Liga CxM La Serranía, amb el Trail de Alpuente en este mes de septiembre, i per a desembre, altra cita destacada: La VIII Carrera per Muntanya Sierra de Chiva cita ja imprescindible per a tancar temporada.

València Triatló 2016

Molt de Triatló en este número 11 de la revista Sense Límits Aventura. Arriba la cita de les cita: El Valencia Triatlón 2016, amb la presència de hora 3400 triatletes. El Triatló de tots aquells amants d’una modalitat amb cada vegada més adeptes. Entre els nostres triatletes, alguns dels més destacats també són protagonistes al nº 11 de SLA: el triatleta de Gandia Jesús Gomar, aspirant a la victòria en este Valencia Triatló 2016, i Javi Lluch, jove triatleta valencià que este setembre afronta el Mundial Junior de Triatló a Cozumel (Mèxic).

Revista #SLA11: paradisos d’aventura

Dos rodes…

Protagonistes també per als amants de les dos rodes, una estrel.la emergent, Felipe Orts, una joia de la Vila Joiosa que tan prompte fa cross, com BTT o qualsevol modalitat de bicicleta, i una jove promesa Oscar Pelegrí, recentment campió d’Espanya de fons en carretera en categoria sub’23.

…i escalada

A més, com sempre propostes de rutes, en este cas per l’Alt Millars, de la mà de Paco Badía i altra sèrie de propostes del món de l’escalada de la mà de Raúl Vicedo, que ens du a la Vía Ferrata de «La Norte del Cid». Dins de la muntanya, per cert, analitzem també errades a l’hora de practicar l’escalada, amb José Ignacio Amat «Rizos» i un anàlisi interessant al respecte de l’ús de la manta tèrmica.

Un menú com sempre molt variat i molt divers perquè tots aquells que sou amants de l’aventura trobem el vostre punt d’interés. A la vostra revista. A Sense Límits Aventura.


Revista #SLA11: paradisos d’aventura

SUSCRIPCIÓ REVISTA SLA

Punts de venda revista SLA

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Un halcón llamado Gomar | SLA - […] http://senselimitsaventura.com/2016/09/08/sla11-paradisos-daventura/ […]
  2. Un paraíso en la otra esquina | SLA - […] http://senselimitsaventura.com/2016/09/08/sla11-paradisos-daventura/ […]
  3. La manta térmica en la montaña (II) | SLA - […] http://senselimitsaventura.com/2016/09/08/sla11-paradisos-daventura/ […]
  4. La manta térmica en la montaña (I) | SLA - […] http://senselimitsaventura.com/2016/09/08/sla11-paradisos-daventura/ […]
  5. Un paraíso… en la otra esquina (II) | SLA - […] http://senselimitsaventura.com/2016/09/08/sla11-paradisos-daventura/ […]
  6. Errores en la escalada deportiva (I) | SLA - […] http://senselimitsaventura.com/2016/09/08/sla11-paradisos-daventura/ […]
  7. Una joya de la Vila | SLA - […] http://senselimitsaventura.com/2016/09/08/sla11-paradisos-daventura/ […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »