Per una muntanya neta

Diumenge es celebra a Callosa de Segura el Dia de la Muntanya Neta de la FEMECV

callosa

 

montana-limpia-550x779Per una muntanya neta. I una muntanya protegida. Per una muntanya de tots. I per una muntanya que resistisca el pas del temps i el pas de l’home. Com cada any, arriba el Dia de la Muntanya Neta, una de les activitats més destacades de la FEMECV (Federació d’Esports de Muntanya i Escalada de la Comunitat Valenciana).

Al paratge de La Pilarica

Enguany la cita arriba pròxim diumenge 11 de setembre a la localitat alacantina de Callosa de Segura.

El Grup de Muntanya de Callosa de Segura serà l’encarregat de dur endavant esta activitat que es desenrollarà al Paratge Natural de La Pilarica, i precíssament l’eixida i l’arribada tindrà lloc a l’explanada de l’Ermita del Pilar d’esta localitat.


Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »