Valencians al Tor des Gegant

Yolanda Valiente, Xari Adrián i Joaquín Font Pascual, finishers valencians al Tor

tor-2

 

******************Actualització divendres ****************

I després de més de 100 hores corrent… arriba el final per als nostres corredors al Tor des Geants. 330 km després, 24.000+ possitius després pel cor dels Alps, este divendres han arribat a la meta de Courmayeur els nostres representants. 

adrianActuació destacada dels 3, ximplement pel fet de poder ser finisher de la prova més bèstia del món del Trail, per distància i per desnivell acumulat. A més, fent-ho en bones classificacions.

El millor dels tress ha estat Joaquín Font Pascual (Soca Run) que anant de menys a més ha estat a prop de poder baixar de la barrera de les 100 hores acabant finalment el que fa 47 de la general. amb 108 h 55′.

Destacada i molt l’actuació de Xari Adrián  (Sport HG) la corredora de la Vall d’Uixó que ha acabat la que fa 7 de la general femenina, fent un temps global de 111 hores i 37 minuts. I per últim, destacada també l’actuació de Yolanda Valiente (Like Sport Lurbel) la «superabuela» que ha acabat amb un temps global de 125 h 27 minuts aconseguint a més la tercera plaça en una de les categories veteranes. L’enhorabona per als 3!!

  • Joaquín Font Pascual (Soca Run) 108 h 55′ 48″ / Posició 47
  • Xari Adrián (Sport HG): 111 h 37′ 28″   / Posició 59 / 7 femenina
  • Yolanda Valiente (Like Sport Lurbel): 125h 27′ 35″ / Posició 143 / 21 femenina

**********************************************

 

330 km Non Stop amb 24.000+ de desnivell possitius a fer en un temps màxim de 150 hores. Xifres que podrien espantara a més d’un. No als vora 830 corredors que encenten este 11 de setembre la serena edición del Tor des Geants, la mítica prova de resistència als Alps que va comenzar va uns anys com una bogeria que ha anat contagiant-se de forma irremediable.

Valencians al Tor

Entre els 828 inscrits, 54 espanyols i entre d’ells, alguns representants de la Comunitat Valenciana. Dos dones, valentes i atrevides. Dispossades a afrontar un repte majúscul i de dur el seu cos als límits més complicats de poder superar. Dos veteranes del món del Trail. Yolanda Valiente (Like Sport Lurbel) i Xari Adrian (Sport HG).

Una més que l’altra tot siga dit. Valiente, la superabuela del Trail, passats els 50 i continuant en el seu objectiu de superar reptes impossibles. Si l’any passat va aconseguir la victòria en categoria veterana femenina al UTMB, enguany busca ser finisher del Tor des Geants.

Una ‘abuela’ en el UTMB

Xari, en la seua voluntat de continuar provant reptes diferents. Eixa voluntat que l’ha dut a còrrer a diversos punts del món com ara la Xina o Etiopia. La de la Vall tractarà de convertir-se també en finisher del Tor i afegir altra prova al seu palmarés.

Una etíop a la Vall d’Uixó

Valencians al Tor des Geants

  • Yolanda Valiente (Like Sport) 1406
  • Xari Adrián (Sport HG) dorsal 1006
  • Joaquín Font Pascual (Soca-Run) 1238

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Una setmana d’aventura | SLA - […] Valencians al Tor des Gegant […]
  2. “Ja era hora que se’ns reconeguera” | SLA - […] Valencians al Tor des Gegant […]
  3. Una ‘Valiente’ als Pirineus | Sense Límits Aventura - […] Valencians al Tor des Gegant […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »