Primers guanyadors del València Triatlón

Miriam Gregori, Carlos Torres, Adrián Sáez i Sara Alemany guanyen a la jornada de dissabte amb gran ambient de Triatló 

triatlon-2

 

La calor i la humitat reinant no feien por. Arribat el dia somniat per a molts i hi havia que donar-ho tot. I així va ser a una jornada inaugural del Valencia Triatlón 2016 que en este dissabte va viure el Triatló de la Dóna, el Triatló Sprint el Supersprint masculí i l’Aquatló escolar.

Més de 2500 participants en una jornada de dissabte amb gran ambient de Triatló a la Marina Reial Juan Carlos I de València, que des de primer hora del mati bulla d’activitat, bullia de participants i d’acompanyants esperant en meta. Complint els seus somnis

3351 somnis

Les dones primer

Les primeres en entrar en acció les més 900 dones del Triatló de la Dóna, cada vevada més nombrós. La primera d’elles Miriam Gregori, que arribada a meta amb un crono de 40 minutos i 7 segons, trencant el registre de les passades edicions. La segona en meta era Ainoa Collado (Tripuçol) amb 40 minut si 57 segons i Arantxa Esteban tercera amb 41 minuts i 13 segons.

Sprint i supersprint

sprint-1La versió expréss del València Triatló arribava amb el Supersprint masculí. Molt igualatat fins lúltim segment de carrera a peu on Carlos Torres (Club L’espenta Oliva) feia diferència i arribava a meta amb un temps de 00:34:50, amb Javier Llopis segon a quasi un minut i Miguel Lorente tercer amb 00:35:50.

Quant al Triatló Sprint, el domini va ser per al Tripuçol amb la victòria de Adrián Sáez i Sara Alemany. Sáez va sorprendre fent un temps de 01:06:42, i arribant a meta per davant d’altres triatletes més experimentats com Roberto Garijo (Huracan Hammer) i Chema Says (Tricanet d’En Berenguer) amb 1.08.26 i 1.08.36.

En dones la victòria va ser per a la també jove Sara Alemany amb 01:17:55, per davant d’Andrea Fos (V.R.P. Mortes Bikes – C.T. Sueca) amb 1.19.33 de i Roser Verdevio (C.E.A. Bétera) amb 01:19:57.

Diumenge l’Olímpic

Per a este diumenge queda el plan fort: El Triatló Olímpic amb grans noms com ara Emilio Aguayo, Víctor Benages, Roberto Sánchez Mantecón, Ramón Ejeda o el guanyador de 2015 Alberto Romero, i en dones Joselyn Bea, Sara Pérez, Anna Godoy i la doble vegades guanyadora de la prova Miriam Muñoz.

A per la triple corona

A partir de les 07:30 tindrà lloc la prova masculina i des de les 09:00 la prova femenina.


Més dades: www.valenciatriatlon.com

El Triatlón de todos

Medalla de finisher

Tot el València Triatló al teu mòbil

 

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. El Triatlón de los récords | SLA - […] Primers guanyadors del València Triatlón […]
  2. El Valencia Triatlón, més a prop | Sense Límits Aventura - […] Primers guanyadors del València Triatlón […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »