Crevillent busca campió

Dissabte arriba el Campionat Provincial de Carreres de Llarga Distància FEMECV

sierra-de-crevillente

 

55 km per a definir els campions. l’Ultra Serra Crevillent arriba pròxim dissabte 17 de setembre amb l’alicient de ser a més Campionat Provincial de Carreres per Muntanya de Llarga Distància, en el que s’espera siga una gran jornada de trail.

Segona edició

El SM Marathon Crevillent, amb l’ajuda de la FEMECV (Federació d’Esports de Muntanya i Escalada de la Comunitat Valenciana), és l’encarregat d’organitzar la segona edició d’un campionat que reunirà bona part dels millors corredors de llarga distància de la província d’Alacant, tractant de fer-se amb un títol que l’any passat aconseguiren Miguel Angel Sánchez Cebrián i Patricia López Vicedo a la Perimetral de Benissa.

Sánchez Cebrián es corona a la Perimetral

55 km 2990+

Els corredors hauran de fer front a un recorregut de 55 km 2990 pel terreny característic de la Sierra de Crevillent, una terra seca i àrida amb molt de matoll, amb zones de trams tècnics com la zona de la Cresta, el Pic de les Moreres o la Sierra de la Madera, o altres trams com els barrancs del “Castellar”, Pouet de la Mel o la baixada del Raig.

Zones tècniques combinades amb pujades quasi verticals com la de la “Tanca El Runar” i el collado del “Campanà” que enllaça amb el pic més alt, “La Vella”, de 832 metres altitud, ascendint poc més de 520 metros en 1,8 km. A partir d’ahi el pas pel conegut com a Collao Picatxo i una part final de la prova de 15 km de continua baixada fins a tornar al punt d’eixida.

crevillent-perfil

Des de les 06:00 h

L’eixida de la prova serà a les 06:00 h del matí des de l’Hort dels Datileros, junt al rocòdrom. A la línea d’eixida es trobaran corredors que buscaran el títol com ara Josue Aran (Irun Calp), i d’altres de diversos punts de la Comunitat com ara Gabi Valero (Corremón Trail). En categoría femenina, atenció parada entre les veteranes Encarna Cardona (CA Dianium Tururac) i Miryam Talens (Marathon Crevillent).


Todo al rojo

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Rock de Valero a Crevillent | SLA - […] Crevillent busca campió […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »