Benages es corona a Benicàssim

Victòries de Víctor Benages i Inés Tirado al Campionat Autonòmic de Triatló Olímpic

benages-2

 

Una setmana redona. Una setmana fantàstica. Els 8 dies d’or. Així podriem definir els últims dies del triatleta valencià Víctor Benages (CT Huracan Hammer) que fa 8 dies es pujava al pòdium del València Triatló 2016 i este cap de setmana repetia pòdium al Triatló de Benicàssim, a més aconseguit esta volta el títol de Campió Autonòmic de Triatló Olímpic de la Federació de Triatló de la Comunitat Valenciana.

El III Triatló de Benicàssim era l’escenari triat per a este campionat, amb algunes absències destacades quant als triatletes locals, però amb gran presència de participants de nivell d’altres punts de la península com ara Andrés Cendan (Cidade Lugo Fluvial) o Héctor Arévalo (CT Diablillos Rivas) que a la fi acabaren primer i segon de la prova.

La prova, tenia per tant eixe doble alicient. A per totes va eixir Víctor Benages, que com sempre va eixir el primer de l’aigua. Poc segons d’avantatge respecte d’Andrés i Héctor que el sobrepassaren al segment de bicicleta, un segment de bicicleta més exigent i amb més desnivell de l’habitual amb el pas pel Port del Desert de les Palmes.

benicassim-2Victòria en la carrera a peu

L’emoció quedava per a la carrera a peu on estaven molts ajustades les diferències entre Víctor Benages i Jordi Pascual (CEC Antella), Fernando Santander (A300 W Elche), Francisco Grau (CEC Antella) que havien fet un gran segment de bicicleta.

Els 10 km finals per passeig marítim de la Platga de l’Almadrava acabaren donant la tercera plaça per a Benages i el títol autonòmic fent un temps total en meta de 02:12:50, per davant de Jordi Pascual amb 02:13:44 i de Fernando Santander amb 02:14:13.

Emoció en dones

En categoria femenina l’emoció es va mantindre fins el final de la prova i no va ser més que en la recta de final quan es va definir la victòria i el títol autonòmic per a Inés Tirado (Bicis Ortiz Felt) després de mantindre un duel espectacular amb Marta Ferrer (Duurs Castelló).

5 segons només les separaren en meta després que Ferrer anara retallant metre a metre el minut d’avantatge que tenia Ines en eixir de l’aigua. A la carrera a peu els esforços de Marta Ferrer van ser insuficients per caçar a Ines Tirado que entrava en meta amb un temps de 02:38:47 pels 02:38:53 de Ferrer amb Amparo Silvestre (Laboratorio Sys) tercera a l’autonòmic amb 02:40:28


Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Una setmana d’aventura | SLA - […] Benages es corona a Benicàssim […]
  2. Un Huracán de Triatlón | SLA - […] Benages es corona a Benicàssim […]
  3. #PremisSLA 2016: Triatleta més destacat | SLA - […] VICTOR BENAGES (CT Huracan Hammer)  […]
  4. Autonòmic olímpic a Vinaròs | SLA - […] Benages es corona a Benicàssim […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »