Rock de Valero a Crevillent

Victòria de Gabi Valero a Ultra Sierra de Crevillent, campionat provincial de Llarga Distància FEMECV

gabi-valero-1

 

Al ritme de les cames… i al ritme del rock que tant li agrada. Gabi Valero (Corremón Trail) es va proclamar passat dissabte campió a Ultra Sierra Crevillent, Campionat Provincial de Llarga Distància FEMECV.

Crevillent busca campió

Guitarra solista

El corredor de Rocafort va ser el més fort als 58,9 km 2990+ per la Serra de Crevillent. Com si fora el guitarra solista d’un dels grups de rock que tan li agraden, en un primer moment va deixar fer als seus companys, perquè cada u agafara el seu ritme. El seu moment arribaria després.

Així les coses, inicialment marxaven per davant Josue Aran (Irun Calp) -altres dels grans favorits per al títol- en companyia de Juan Argente Paya (Marathon Crevillent) i Alberto Plazas (Murcia Challenger). Gabi deixava fer conscient que el seu moment estava per arribar.

El corredor de la gorra

A poc a poc, Valero, esta vegada corrent sense la seua característica gorra, va anar incrementant el seu ritme, va donar caça als seus companys i va començar el seu particular «solo de guitarra» a la serra de Crevillent. Al pas per La Vella (832m), el punt més alt de la prova en el km 30, ja marxava de lider.

Rif en solitari

gabi-valero-2A partir d’eixe moment l’escenari era per a d’ell. Les cames li funcionavem com els dits dels guitarristes pels màstils en els rifs més complicats mentre a la ment li venien les imatges dels concerts de rock que este estiu l’han dut a centre Europa. I a cada km anava incrementant distàncies respecte dels seus perseguidors, especialment en la baixada continuada des de El Collao Picatxo fins a la línea de meta amb eixos 700 metres de desnivell.

En meta, Gabi Valero entrava en solitari, amb un temps de 06:36:11, amb la sensació de quedar-se amb ganes de donar-li més tralla al cos. Per darrere, entrava Josue Aran baixant també de les 7 hores amb 06:53:08, amb Alberto Plazas completant el pòdium amb 07:06:05.

I una rockera

talensLa victòria en categoria femenina va ser per a altra «vieja rockera». La corredora local Miryam Talens (Marathon Crevillent) va aconseguir el títol provincial, en quedar en segona posició per darrere de Esther Sánchez Pérez (Mandarache) amb qui va mantindre un duel interessant al llarg de tota la prova.

De fet al pas pel punt intermedi al km 29, l’avantatge era per a Talens per només 1 minut, però en el segon tram de la prova i en la baixada final cap a meta Esther es va imposar  amb un temps de 08:33:48, amb Talens segona però campiona provincial amb 08:45:08 i Encarna Cardona (CA Dianium Tururac) completant el pòdium amb 09:46:54.

 

crevillent-podium


 • Fotos: @Mychip_info
 • Més dades:

Crevillent busca campió

Todo al rojo

El corredor de la gorra

 

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

 1. Rock de Valero en Crevillent | Espiquer - […] Así las cosas, inicialmente marchaban por delante Josue Aran (Irún Calpe) -otros de los grandes favoritos para el título-…
 2. Olocau lidera un cap de setmana rècord de Trail | SLA - […] d’altres estarà el corredor de Rocafort Gabi Valero (Corremón Trail), recent guanyador del Campionat Provincial de Carreres de Llarga Distància…
 3. Quesa busca campió provincial | SLA - […] Rock de Valero a Crevillent […]
 4. L’accent valencià d’Aitana | SLA - […] Destaquem també la presència de Josué Aran (Irun Calp), qui precissament va mantindre algun duel interessant enguany amb Pedro…
 5. Chiva cierra la temporada a lo grande | SLA - […] por Montaña Sierra de Chiva como Gabi Valero (Corremón Trail), tercero el año pasado en Chiva y vigente campeón…
 6. Chiva también se rinde a Sebas y a Bernat | SLA - […] han permitido a Sebas dominar la prueba con mayor comodidad, aunque siempre ha tenido cerca a Gabi Valero (Corremón…
 7. Una borratxera de Trail | SLA - […] (Green Power ST), que haurà d’estar pendents d’altres corredors destacats com ara Gabi Valero (Corremón Trail) guanyador en 2013,…
 8. El primer Ultra de l’any | SLA - […] amb el dorsal número 1, però haurà d’estar pendent d’altres corredors destacats com ara Gabi Valero (Corremón Trail) dorsal número 2 i…
 9. Crevillent obri la Lliga CxM FEMECV | SLA - […] Rock de Valero a Crevillent […]
 10. Benissa estrena títol autonòmic | SLA - […] Valero, el corredor de Rocafort que l’any passat va aconseguir la victòria en el Campionat Provincial de Llarga Distància…
 11. Tres podis valencians a una Andorra Ultra Trail èpica | Sense Límits Aventura - […] Rock de Valero a Crevillent […]
 12. Quatre podis valencians a una Andorra Ultra Trail èpica | Sense Límits Aventura - […] Rock de Valero a Crevillent […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »