Bellús, un Trail temptador

Diumenge 25 de setembre arriba la tercera edició de Bellús Trail Mountain, amb 3 distàncies diferents: 39, 27 i 12 km 

bellus-4

«La temptació és voler parar-se a disfrutar del paisatge i de les vistes. Jo quan puge sempre ho faig, però clar, entenc que els corredors que volen guanyar la prova no ho facen…».

Triple distància

Una temptació de Trail és el que tenim este pròxim diumenge 25 de setembre amb el III Bellús Trail Mountain, prova que plantetja una triple distància per a que tot el món puga disfrutar de la muntanya a esta localitat de la Vall d’Albaida:

  • la Special One de 39 km,
  • la Speed Way de 27 km i
  • l’Sprint Trail de 12,6 km.

bellus-perfil-39

La novetat d’enguany és la intermija de 27 km, perquè tot el món tinga un distància que li puga tentar de volen provar i conéixer la zona.

Els recorreguts són diferents, però tenen molts punts de pas en comú. «Es passa per zones destacades i atractives com ara la Cova Negra, el riu Albaida que hi ha que per dos vegades, i es passa també per l’Aventador i la seua Via Ferrata».

IF

La senda l’andalusa

El moment més destaca queda en tot cas per al tram final de la prova: la senda de l’andalusa. «Una senda molt bonita de 800 metres de pujada continuada. Molt peculiar perquè vas pujant bordejant un barranc i acollona un poc».

El premi en el cim és doble. «La temptació a la zona dels 3 pics és volver parar-te. Si mires cap a la dreta pots vore tot el terme de Xàtiva, Genovés, Llocnou de Fenollar, l’nova, Manuel… i si mires cap a l’esquerra pots vore Benigànim, La Pobla del Duc, el mateix poble de Bellús i el seu embassament, sempre present… hi ha unes vistes precioses».

bellus-5No donarà temps a parar a aquells que vullguen anar a per la prova perquè encetaran en este punt la baixada final d’uns 6 km que els durà de nou a la meta.

La victòria l’any passat va estar per a José Enrique Ferrero López i Verónica Pérez. Enguany es presenta molt oberta la prova llarga, i a l’espera que tanque inscripcions cal resenyar la presència de’Alicia Fraga i Oscar Culebras.

Inscripcions fins el 23

En total seran més de 250 corredors el que participaran a este III Bellús Trail Mountain i faran que el poble visca un día de festa.

Les inscripciones estan obertes fins el pròxim 23 de setembre a la plataforma de cronorunner. Tot i que de forma excepcional es podrà fer alguna inscripció presencial el mateix dia de la prova. La temptació és forta. Bellús vos espera.

INSCRIPCIONS

Les inscripcions per a les 3 distàncies del III Bellús Trail Mountain estan obertes fins el pròxim 23 de setembre. Podeu completar-les a la plataforma cronorunner

AMBIENTACIÓ ESPECIAL

Altra de les notes que destaca al Bellús Trail Mountain és l’ambientació que acompanya els corredors. Al llarg de tota la prova hi ha distribuits diversos grupos d’animació que li donen un colorit especial a este Trail.

«Són els mateixos veïns de la localitat que participen de forma molt activa en tot el que té a vore amb la prova» explica José Roman, un dels seus organitzadors, en companyia d’Angel Lorente i de l’Ajuntament d’esta xicoteta localitat que presideix Susana Navarro, impulsora de la prova.

«El dia de la carrera és una fiesta: ix la banda de música a tocar al carrera i en diversos avituallamiento, la gent es disfressa, balla… i acompanya des del primer a l’últim corredor. L’any passat per exemple hi havia un grup de sevillanes i de payasos en l’alt de la senda l’andalusa» conta José Román, a l’estil del que es fa a la Carrera per Muntanya Sierra de Chiva que organitza el seu club, el Club Atletisme Marjana.

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Una setmana d’aventura | SLA - […] Bellús, un Trail temptador […]
  2. Serra Vernissa domina a Bellús | SLA - […] Bellús, un Trail temptador […]
  3. Bellús amplia horitzons | Sense Límits Aventura - […] Bellús, un Trail temptador […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »