Medalles valencianes al nacional de Marató BTT

La selecció valenciana de BTT aconsegueix 4 medalles als Campionats d’Espanya de Marató

fccv-medalles

 

Vora 600 bikers de tota Espanya es congregaren este passat cap de setmana a Avià (Barcelona) dins de la Berguera Bike Marathon que acollia el Campionat d’Espanya de distància Maratón amb una distància de 70 km 2550+.

I allà la selecció valenciana de la FCCV (Federació de Ciclisme de la Comunitat Valenciana), de la mà del seleccionador Vicente Moreno va poder sumar 4 medalles en les diverses catgories i on cal destacar també el gran resultat en modalitat elit de Xavi Borràs que va acabar en quarta posició. 

“Lo mío es llenarme la cara de barro”

David Martínez campió Master 30

El millor resultat ha estat per a David Martínez, que ha aconseguit la medalla d’or en proclamar-se campió de la categoria Master 30A. Martínez va aconseguir una clara victòria i va traure en meta vora 5 minuts al seu immediat perseguidor Luis Alberto Martínez, i vora 9 minuts al tercer classificat Christian Collados.

Plata en Master 50

Molt destacada també l’actuació dels nostres bikers en la modalitat del Master 50, on Miguel Angel García va aconseguir la medalla de plata en quedar en segona posició només superat pel català Francisco Salamero.

Bronze a Master 30B i Master 40B

Les altres dos medalles de l’expedició valenciana van ser per a Alejo Moya en la categoría de Master 30 B i per a Luis García en la modalitat de Master 40B.


Més dades:

http://www.fccv.es/index.php/noticias-btt/item/15588-la-seleccion-valenciana-logra-cuatro-medallas-en-los-campeonatos-de-espana-de-btt-maraton-en-avia

Medalles valencianes a Maceda

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Medalles valencianes als Nacionals de BTT | Sense Límits Aventura - […] Medalles valencianes al nacional de Marató BTT […]
  2. Medalles valencianes a Moralzarzal | Sense Límits Aventura - […] Medalles valencianes al nacional de Marató BTT […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »