Continua la campanya per Nepal

Exposició de fotos del 22 al 30 de setembre a Ateneo Sab de San Antonio de Benageber

nepal-cartellNova exposició de fotos del CIM Valencia (Club Integral de Muntanya) a benefici de Nepal.

La localitat de San Antonio de Benageber acull la seguent parada de la campanya «Nepal ens necessita» que duen endavant des de fa mesos per tractar d’arreplegar diners a benefici de la localitat de Healing Haku, una de les més afectades pel terratrèmol d’abril de 2015.

Del 22 al 30 de setembre

Del 22 al 30 de setembre al Ateneo Sab de San Antonio de Benageber 8 (C/Turia nº13) hi haurà una exposició fotogràfica de muntanya, on es podrà participar comprant fotografies o fent aportacions econòmiques.

Xarrada de Rosa Real

A més este dijous 22 de setembre hi haurà una narrada de Rosa Real, la primera dona valenciana que va pujar un tuit mil fent cim al Cho Oyu. Es poden fer peticiones de fotografies per correu a rosa.real@ono.com

SLA cartell


Més dades:

“Nepal ens necessita”

Nepal ens necessita

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »