El Trail de les escales

Tibi viu este cap de setmana el II Trail Volta al Pantano

tibi

Per si faltava alguna cosa, les escales. Més de 40 metres cara amunt, en vertical, en una filera infinita que acaba de rematar les cames i els pulmons dels corredors. Este diumenge 25 de setembre esperen de nou les escales a la II Volta al Pantano de Tibi.

tibi escalesEn esta segona edició de la Volta al Pantano de Tibi es manté la doble distància 26 km 1100+ i 17 km 660+, amb algunes lleugeres variaciones respecte l’any passat però amb el mateix esperit i amb les mateixes escales que hauran de salvar els corredors per poder pujar a la part alta i córrer per damunt d’un dels Pantanos més antics d’Europa. Un tram per acabar de rematar les cames allà on s’uneix la mà de l’home i la força de la natura.

Premis i sortejos

Des de l’organització que coordinen el Club d’Esport de Muntanya i Escalada de Tibi i Tibi Vertical han preparat diversos premis i sortejos per a fer encara més atractiva la prova. 

Així les coses es guanyadors se’n duran un pernil, i altres dos pernils es sortearan entre tots els participants. Hi haurà també el sorteig d’una estància en la casa rural L’Alcornia i unes sabatilles boreal valorades en uns 140 euros.

Inscripcions

L’any passat la primera edició de la Volta al Pantano de Tibi va reunir vora 400 corredors. Enguany esperen una cifra similar tot i la coincidència en el calendari amb moltes altres proves. «Anem a intentar que la gent que va vindre i se’n va anar en un bon sabor de boca que repetisquen i tornen a anar-se’n contents».

Les inscripciones estan obertes fins el pròxim 22 de setembre a la plataforma de Mychip. I cal recordar que la prova curta de 17 km, es pot fer també caminant ja que es dóna un temps màxim de 5 h i 30 minuts.


INSCRIPCIONS

Les inscripcions per a la II Volta al Pantano de Tibi estan obertes fins el pròxim 22 de setembre a la plataforma de www.mychip.com

Més dades:

Tibi, un Trail amb història

Tibi debuta amb el Trail

 

http://senselimitsaventura.com/2015/09/28/tibi-sestrena-amb-forca/

Una primera edició ràpida

La de 2015 va ser la primera edició de la Volta al Pantà de Tibi, una prova que serà recordada per la gran quantitat de corredors, vora 400, i la velocitat d’alguns d’ells, com ara Miguel Angel Sánchez Cebrián que va vencer fent un temps estratòsferic per al que havien preparat des de l’organització.

Enguany, a l’espera que es tanque incripcions, hi ha ja una bona nòmina d’aspirants per a les dos proves com ara Sergo Gutiérrez o José Antonio Luna, a més d’una bona participació femenina amb la presència de les guanyadores de la prova de 2015.

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Caminant entre dinosauris | SLA - […] El Trail de les escales […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »