Sebas i Adell a per l’Ultra Pirineu

Sebas Sánchez i Cristobal Adell lideren la representació valenciana a l’Ultra Pirineu d’este cap de setmana

Repassa ací la llista de corredors valencians a Ultra Pirineu

«Sempre que em pose un dorsal és per a competir, a més, no tinc pressió i vinc de tindre bones sensacions este cap de setmana i…»

Sebas

 

Trajectòries diferents, però un mateix objectiu: arribar a la meta entre els primers, i a ser possible guanyant la prova. A l’Ultra Pirineu participen Sebas Sánchez (Marathon Crevillent) i Cristobal Adell (Team La Sportiva) liderant la representació valenciana a la cita més destacada del cap de setmana del Trail Nacional que servirà a més per a definir els campions de les Skyrunners World Series.

2700 corredors i molts valencians

Vora 2700 corredors es donaran cita este cap de setmana al Parc Natural del Cadí Moixeró per a participar en les diverses modalitats de l’Ultra Pirineu, amb l’atenció parada a la prova reina, i els seus 110 km 6800+ amb eixida a Bagà dissabte a les 06:00 i arribada a la mateixa localitat catalana.

Entre la representació valenciana dos noms propis que aspiren al màxim: Sebas Sánchez i Cristóbal Adell. El de Petrer arriba a l’Ultra Pirineu per a tancar de la millor manera una temporada plena d’èxits, el més recent el títol a la Spain Ultra Cup, la lliga nacional d’Ultra Trails amb la seua gran victòria a Ultra Cerdanya en apretada lluita amb Remi Queral.

“Ha sido mi mejor temporada sin ninguna duda”

adell pirineuI tot i ser l’última prova, Sebas anirà com sempre: a per totes. «Sempre que em pose un dorsal és per a competir» explica el de Petrer, que té un altre factor al seu favor. «Esta vegada no tinc pressió i vinc de tindre bones sensacions este cap de setmana i de fer bons entrenaments de recuperació. Ara bé, altra cosa és quan duga 8 hores corrent, però la idea és anar a competir i disfrutar».

«Sempre que em pose un dorsal és per a competir. Esta vegada no tinc pressió i vinc de tindre bones sensacions este cap de setmana i de fer bons entrenaments de recuperació.

«Ara bé, altra cosa és quan duga 8 hores corrent, però la idea és anar a competir i disfrutar»

Amb la seua bona temporada i la seua mentalitat, serà un dels candidats al pòdium, tot i que a Ultra Pirineu hi haurà també homes destacats com ara Miguel Heras, Pau Capell o Remigio Huaman.

Adell a repetir el top 10

També aspira a fer una bona prova Cristòbal Adell, tot i no ser la seua distància habitual. El d’Albocàsser va debutar precíssament en esta distància en l’edició de l’Ultra Pirineu de 2015, i va sorprendre a tots aconseguit una destacada presència en el top 10. Arriba a més de fer un bon estiu amb victòries a Vistabella i també a Romania.

“Ha sigut el millor debut que podia esperar”

En categoria femenina destaca la presència de Sonia Escuriola (Race Land) que tractará de plantar batalla a algunes de les grans del Trail com ara Gemma Arenas, la sueca Isa Nilsson o la nordaemricana Hillary Allen. La de Cabanes tindrà una doble motivació ja que a Bagà farà el seu primer Ultra després d’haver-se casat recentment amb David Mundina, en una bonda 100% Trail.

La parella de moda

I el mazinger…

Més enllà de Sebas Sánchez i Cristóbal Adell, com sempre hi haurà ampla representació de corredors de la Comunitat Valenciana, corredors anònims cada un amb la seua història de sacrifici, de treball, de superació… com l’any passat va ser la de Jesús Bernabe «Chuchi», el Mazinger de Benejúzar, finisher de l’Ultra Pirineu després de ser sotmés 2 mesos enrere a una operació d’un tumor cerebral. Enguany tornarà a estar a la línea d’eixida. Sort per a tots.

El mazinger de Benejúzar

chuchi kilian

La llista de corredors valencians

A la llista d’inscrits apareixen els següents corredors de la Comunitat Valenciana

 • José Manuel Alemany Sánchez (Corriol X Trem) 
 • Vicent Antoli Sánchez (Trail Serra Vernissa)
 • Jesús José Bernabé Cases (Centre Excursionista Crevillent)
 • Sonia Escuriola Reula (Race Land)
 • Pablo Fontana (Corremón Trail)
 • David Gil Pelluch (A to Trapo)
 • Domingo González (CM Serra Espada Suera)
 • Roberto Juan Herrera (Amics de la Volta al Terme)
 • Ignacio Lillo (Corremón Trail)
 • Héctor Llopis (CA Dianium Tururac)
 • José Luis Martínez (Corremón Trail)
 • Gabriel Martínez (Corremón Trail)
 • Jessica Mataix (Aper Alcoi)
 • David Miró (Club Atletisme Alcoi Urban Running)
 • Juan Ripoll Palomares (CC La Llebre)
 • Francisco Ruiz (Corremón Trail)
 • José Enrique Sanmartín (CIM Penyagolosa Xodos)
 • Verónica Sirvent (Atletismo Petrer running Cid)
 • Salvador Lluch (Serra Vernissa)
 • Miguel Tena (CM Vistabella)
 • Oscar Vidal Mascarell (GE Els Llops de Villalonga) 
 • Roí Garcia (GE La Cadena)

 

*Si voleu completar la llista de corredors valencians a Ultra Pirineu ens podeu fer arribar un correu a senselimits@senselimitsaventura.com o comunicar a través de les nostres xarxes socials al Twitter i al Facebook.  

 


Més dades:

Sebas guanya la Spain Ultra Cup més igualada

Adell torna a renàixer a Vistabella

Pòdium a la terra de Dràcula

 

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

 1. Valencians a Ultra Pirineu | SLA - […] Sebas i Adell a per l’Ultra Pirineu […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »