Dos anys d’aventura

Sense Límits Aventura compleix el seu segon aniversari

Comparteix la nostra publicació i guanya…

 

sla-2-anys

 

Que el temps vola i ja no hi ha marxa enrere, i no podem dexar passar l’oportunitat de viure i sentir la vida, de tindre somnis i disfrutar fent el que ens agrada. Que el temps vola i no hi ha marxa enrere i no hi ha res millor que fer una ullada al passat i recordar moments, sensacions, reptes aconseguits i aventures compartides.

Ara fa 2 anys que va començar Sense Límits Aventura. I el temps vola i passa i el nostre projecte va complint etapes. Ara fa 2 anys, el 24 de setembre de 2014 obrirem Sense Límits Aventura com a mitjà de comunicació de referència i punt de trobada per a tots els amants dels esports d’aventura, natura i superació de la Comunitat Valenciana. I dos anys després anem a poc a poc donant pasos per a consolidar Sense Límits Aventura.

24 de setembre: Comença l’Aventura

En dos anys ens ha donat temps a donar molts pasos endavant i algun també cap enrere. Buscant el camí, i buscant disfrutar del camí. En dos anys hem compartit amb vosaltres més de 1700 notícies a la web www.senselimitsaventura.com amb més de 360.000 visites segons les dades de Google Analytics.

Vos hem acompanyat en 11+1 números de la nostra revista en paper, i hem fet comunitat digital amb més de 2000 seguidors en twitter i vora 5000 en facebook. No està malament per a ser un camí fet pas a pas, un peu davant d’un altre, sense voler fer trampes ni voler aparentar més del que som.

I el que som va quedar clar a la Gala dels I Premis Sense Límits Aventura on més de 300 persones ens acompanyareu a esta primera edició dels Premis Sense Límits Aventura.

GALA VIDEO

 

Gala #PremisSLA: una Aventura Sense Límits

Agraïments

Moltes gràcies a tots els que formeu part de la família Sense Límits Aventura, als protagonistes de les nostres notícies, als que vos preocupeu per llegir-les i difondre-les, als nostres lectors digitals i en paper, als suscriptors de la revista i del nostre newsletter setmanal, a les federacions i entitats oficials i als anunciants que confieu en la nostra plataforma per a donar a conéixer els vostres productes, servicis i les proves que organitzeu.

Comparteix i pots guanyar…

regala SLA2 anys i encara molt de camí per recòrrer. Perquè ens resten encara donar molts pasos i volem compartir-los amb vosaltres. Per això vos convidem a que ens ajudeu a difondre el nostre projecte.

Entre tots aquells que compartiu la nostra publicació al Facebook o retuitejeu este enllaç farem sorteig de 5 packs dobles amb un tubular i una camiseta especial de Sense Límits Aventura. Podeu fer servir el hastag #JosocSLA o #AniversariSLA. Donarem a conéixer els guanyadors el divendres 30 de setembre.

 


Més dades:

Gala #PremisSLA: una Aventura Sense Límits

1 any d’aventura

24 de setembre: Comença l’Aventura

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Top 5 SLA: BTT | SLA - […] Dos anys d’aventura […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »