Caminant entre dinosauris

Tibi viu la segona edició del II Trail la Volta al Pantano amb victòries de Sergio Gutiérrez i Gemma Macià

tibi-6

 

Amb la sensació d’estar corrent damunt en un paratge d’un altre món. O directament en una altra realitat. Com si anares corrent per l’esquena d’un dinosauri, xafant amb cura de no despertar-lo la seua pell dura.

Un paratge d’altre món que tenim a Tibi, «Les Costeres Blanques» i que van configurar l’última de les baixades de la prova reina del II Trail Volta al Pantano de Tibi que passat cap de setmana va disputar-se a esta localitat alacantina.

Vora 400 corredors

Vora 400 participants entre las dos distàncies 26 km 1100+ i 17 km 660+ , repetint la bona acollida que este Trail va tindre al 2015, i mantenint en el seu recorregut les seues senyes d’identitat com eixa zona de «Les Costeres Blanques» o el ja conegut tram d’escales d’accés al Pantano que dóna nom al Trail.

El Trail de les escales

Compliren els favorits

Les victòries anaren cap als dos principals favorits, Sergio Gutiérrez i José Antonio Luna, companys del Marathon Crevillent que compliren amb els pronòstics.

Prop va estar Sergio Gutiérrez de igualar el temps que al 2015 va establir Miguel Angel Sánchez Cebrián, però una incidència en el marcatge de la prova en el tram final va fer que es perderen els 5 primers classificats. Afortunadament des de l’organització es va subsanar ràpidament l’incidència -sembla que algú va llevar les senyals- i es va decidir respectar les posicions que hi havia a l’últim control de la prova a falta només de 4 km.

Així les coses Sergio Gutiérrez va véncer amb un temps de 02:40:51, per davant de Juan José López Carpena  i Oscar Pérez Sáez. 

Gemma Macià com en 2015

En categoría femenina la victòria va ser per a Gemma Macià (Trilegens Santa Pola) que va repetir el triomf aconseguit al 2015, amb Anabel Juan en segona posició i Cristina de la Torre (GreenPower ST) en tercer lloc.

Luna i Fani en la curta

 

 

En la modalitat més curta, 17 km, la victòria va ser per a José Antonio Luna (Marathon Crevillent) amb un temps de 01:24:43, amb Alejandro Sirvent (CAFS Xixona) i Joaquín Jover (Els Caragols) completant el pòdium, mentre que en dones la victòria va ser per a Fani Pérez (Centre Castellut de Muntanyisme) amb 01:55:59, per davant de Mónica Martínez (Trinet Nunca es Tarde) i de Ana Peydro (CxM Valencia).


Més dades:

El Trail de les escales

Tibi, un Trail amb història

Tibi s’estrena amb força

 

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »