Enquesta Sense Límits Aventura

Deixa’ns la teua opinió i ajuda’ns a millorar Sense Límits Aventura 

REVISTA SLA 3-2

Complim dos anys. 24 mesos en què hem pogut anar creixent pam a pam, poc a poc, pas a pas tractant d’oferir la millor informació dels esports d’aventura, natura i superació a la Comunitat Valenciana i reunir, com ferem a la I Gala dels Premis Sense Límits Aventura els millors aventurers, coneguts i anònims, de la nostra terra.

Dos anys d’aventura

Gala #PremisSLA: una Aventura Sense Límits

Conscients de la dificultat de poder arribar a tot i a tots, volem continuar millorant, i per això ens fa falta la vostra opinió perquè ens feu arribar allò que vos agrada i el que no vos agrada. Allò que vos interessa i que voldrieu que tinguera més espai a Sense límits Aventura.

Vos deixem a continuació algunes preguntes que són molt ràpides de respondre. No més de 2 minuts per a poder ajudar-nos a fer millor Sense Límits Aventura, perquè no ho oblideu: vosaltres sou Sense Límits Aventura.

QUINES COSES PENSES QUE HAURIA DE MILLORAR SENSE LÍMITS AVENTURA?

En relació a les coses que fem però podriem fer millor, o aquelles que no fem i hauriem de fer…

(pots deixar-nos la teua opinió més extensa als comentaris a peu de plana)

Compartir aquesta notícia a

2 Comentaris

  1. No me parece bien que vetéis al Circuito Trail Valencia, ni a los triatlones cross.

    Escriu una resposta
    • Hola, No hi ha cap prova que estiga vetada. De fet a la nota de hui prèvia general de Trail d’este pròxim cap de setmana es parla del Trail de Vallada, i s’indica que és la primera de les proves del nou Circuito Trail València!. Moltes gràcies pel teu comentari.

      Escriu una resposta

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »