Montán acull l’Autonòmic Cross

Dissabte arriba el InfiniTri Cross de Montán, Autonòmic de Triatló Cross

infinitri

 

Un Triatló de muntanya per a buscar el campió. Este dissabte 1 d’octubre arriba la segona edició del Triatló Cross de Montán, que, a més, acull el Campionat Autonòmic de Triatló Cross de la Federació de Triatló de la Comunitat Valenciana.

Els favorits

Vora 80 participants es reuniran a esta localitat de l’Alt Millars per a disputar i disfrutar dels paratges de Barranc de la Maimona i l’Embassament d’Arenós on tindrà lloc este II InfiniTri Triatló Cross de Montán.

Entre d’altres estarà el vigent campió autonòmic, José Davia (CT Arena Alicante), que haurà de mantindre una bona lluita amb José Ignacio Tapias (Trifitness 31), pòdium l’any passat a Villena, o Jordi Gil (Triatló Carcaixent). En categoría femenina la lluita es presenta més oberta davant l’absència del pòdium de l’any passat a Villena.

Villena corona els campions de Triatló Cross

Els recorreguts

L’Autonòmic de Triatló Cross es disputarà sobre la distància de Triatló Sprint. És a dir, hi haurà un primer segment de 750 metres de natació que tindrà lloc a l’embassament, un segment de  18 km en bicicleta de montanya que ens durà des de l’embassament fins a Montán, superant desnivells considerables, per acabar amb els 5 km de carrera a peu dins de la localitat.

La prova tindrà lloc este dissabte a partir de les 16:00 h de la vesprada


Villena corona els campions de Triatló Cross

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. David repeteix Autonòmic de Cross | SLA - […] Montán acull l’Autonòmic Cross […]
  2. Davia repeteix Autonòmic de Cross | SLA - […] Montán acull l’Autonòmic Cross […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »